-
-
-
- MFC Puanı
- 79
Bu aralar mevsim geçişlerinden midir nedir bilinmez çoğumuzun saçları dökülüyor. Her duştan sonra elimde sayısız saç telini görmek beni oldukça mutsuz ediyor. Bu sorunun mutlaka bir çözümü olmalı. Bunu düşünen Loreal in Mytick Oil şampuan ve saç maskesi bu soruna çözüm olacak nitelikte.
Ünlü markaların saç kremleri, şampuanları ve maskelerinin yanı sıra doğal yöntemlerle saçlarımıza canlılık katabilir, ışıl ışıl bir görüntüye kavuşabilir hatta dökülmesini önleyerek sağlıklı bir görünüme kavuşmasını sağlayabiliriz. İşte sağlıklı saçlara kavuşmanın on yolu:
Ünlü markaların saç kremleri, şampuanları ve maskelerinin yanı sıra doğal yöntemlerle saçlarımıza canlılık katabilir, ışıl ışıl bir görüntüye kavuşabilir hatta dökülmesini önleyerek sağlıklı bir görünüme kavuşmasını sağlayabiliriz. İşte sağlıklı saçlara kavuşmanın on yolu:
- Saçlarınızı soğuk suyla yıkayarak nemini kaybetmesini önlemiş olursunuz.
- Alkollü ürünler kullanmamaya dikkat saç köpükleri alkol içerdiği için saçları kuru olan kimseler mutlaka saç kremi kullanmalı.
- Doğal kıllardan yapılmış fırçalar kullanmaya özen gösterin, plastik saçlarınıza iyi gelmeyecektir.
- Islak saçla evden çıkmak saçınızın normal hava koşullarında kurumasına neden olur buda saçınızı kıvırcıklaştırır.
- Saçınızın fazla ısıya maruz bırakmayın.
- İyon teknolojili düzleştiriciler, saç maşaları ve fön makineleri kullanmayı tercih etmeniz saçınızın sağlığını kaybetmesine yol açmaz.
- Saçlarınızı her altı veya sekiz haftada uçlarından kestirmeye özen gösterin.
- Evde hazırlayabileceğiniz doğal maskeler ile saçlarınızın doğal güzelliğine kavuşmasında etkili bir yöntemdir.
Bende sizlere sürekli kullandığım bir maske tarifi vereceğim. Mutlaka denemenizi tavsiye ederim ben çok yararını gördüm. Malzemeler dört kaşık toz kuru maya ve ılık su. Gördüğünüz gibi bu kadar kolay malzemelerle pratik bir şekilde saçınıza sürerek birkaç dakika bekletin bol ılık suyla durulayın. Böylece daha parlak ve canlı saçlara kavuşmuş olacaksınız.