Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Pamuk YürekLim . .

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Pırıl pırıl bakışlarınla geldin, hoş geldin sevgilim.
Mutluluğu asmışsın sol omzuna.

Hayatı taşıyacak kadar yürekli küçük parmakların, avuçlarının içiyse her dem ıslak.

Gözlerini getirdin, içlerinde bakmaya doyamayacağım umut dolu gözbebeklerini de almışsın yanına.

Bir ceylanı bile kıskandıracak o nefis yürüyüşünle geldin bana.

Yürek titreten gülüşlerini de almışsın yanına ve aktın yüreğime daha ilk merhaba demek için hazırlık yaptığım anda.

Ardında bıraktığın sözcüklerin tümünü silerek hafızandan, o öpmeye kıyamadığım dudaklarınla geldin.

Güneşi getirdin gelirken, karanlıkların üzerine çullandık sen'inle ve içimize gömdük karanlığı.

Hayatla başa çıkabilecek kadar sert, en küçük kırılmada parçalanacak kadar yumuşak bir yürekle geldin bana.

Minicik öykülerinle geldin, bir kedi kadar sessiz, bir kaplan kadar yırtıcı oldun yola çıktığın andan itibaren.

Sen'i dinleme zevkini de getirdin bana, dudaklarından dökülen her sözcüğü içtim kana kana.​

Fesleğen kokulu saçlarınla geldin ve içinden topladığın​
çiçeklerini verdin bana.​

Yüreğinden sessizce süzülen nehirlerini getirdin bana, utangaçlıklarını, sokulganlıklarını, çılgınlıklarını da yanına yoldaş yaparak.

Sen ki karanlıklarıma gülümseyen güneşim, acılarımda sığındığım nefesim, gülümsediğimde gamzelerimsin..
Ne güzel geldin pamuk yüreklim!.​

Üst Alt