-
-
-
- MFC Puanı
- 145
Trabzonspor, Lazio karşısında öyle bir 2 puan bıraktı ki, düşününce insanın sinirleri tekrar tekrar geriliyor... 3-1lik galibiyetten maçın son 6 dakikada 3-3e gelmesi taraftarlarda büyük üzüntü yaşattı. Özellikle ilk yarıda başarılı kurtarışlar yapan kaleci Onur Kıvrak ise faturayı kendine kesti... Kendini eleştiren başarılı file bekçisi, kendilerine inananlara hüsran yaşattıkları için kötü hissettiklerini belirtirken şu ifadeleri kullandı:
F.BAHÇE MAÇINA BAKIYORUZ
Karşılaşmaya çok iyi başladık. Zaten inanmıştık da. Öne geçtik, 3-1 oldu. İyi de gidiyorduk ama futbolun adaleti yok mu diyelim, futbol bu yüzden mi güzel diyelim hakikaten çok kötü goller yedik. İkinci golü zaten benim hatamla yedik. Sorumluluğu üzerinme alıyorum. O topa çıkıyosan dokunacaksın. Özür dilerim. Üzgünüz ama iyi mücadele ettik. İyi bir takımız. Önümüzde bir Fenerbahçe maçı var. Artık bu karşılaşmaya konsantre olacağız. Klasik olacak ama bu maçı unutmamıız gerekiyor. İnşallah gruptan çıkarız.
F.BAHÇE MAÇINA BAKIYORUZ
Karşılaşmaya çok iyi başladık. Zaten inanmıştık da. Öne geçtik, 3-1 oldu. İyi de gidiyorduk ama futbolun adaleti yok mu diyelim, futbol bu yüzden mi güzel diyelim hakikaten çok kötü goller yedik. İkinci golü zaten benim hatamla yedik. Sorumluluğu üzerinme alıyorum. O topa çıkıyosan dokunacaksın. Özür dilerim. Üzgünüz ama iyi mücadele ettik. İyi bir takımız. Önümüzde bir Fenerbahçe maçı var. Artık bu karşılaşmaya konsantre olacağız. Klasik olacak ama bu maçı unutmamıız gerekiyor. İnşallah gruptan çıkarız.