-
-
-
- MFC Puanı
- 5,925
Sağlıklı bir özgüven çocuğun dış dünyanın zorluklarına karşı bir zırha benzer. Böyle çocular kendi güçlü yönlerini ve zayıflıklarını bilirler ve kendini çatışmalar ve olumsuz baskılarla başa çıkma konusunda iyi hissederler. Gülümsemeye her zaman hazırdırlar ve hayattan zevk alırlar. Genellikle gerçekçi bir iyimserlik içerisindedirler.
Ancak bunun tersi olarak düşük özgüvene sahip çocuklar hayata dair zorlukları kaygı ve öfkenin kaynağı olarak görürler. Kendileri hakkında olumsuz düşüncelere sahiptirler ve sorunlara çözüm bulurken zor anlar yaşarlar. Eğer ben iyi değilim ya da hiçbir şeyi doğru yapamıyorum gibi kendilerini yargılayan düşüncelere sahipseler, geri planda, pasif ve depresif olabilirler. Yeni bir zorlukla karşılaştıklarında genellikle ilk akla gelen düşünceleri ben yapamam olur.
Merkezimizde çocukluk dönemi travmaları, boşanma sonrası etkilenen çocuklar, okul korkusu, gece korkusu ve diğer korkular, özgüven sorunları için oyun ve sanat terapisi çalışmaları yapılmaktadır.
Danışma ve Randevu Hatlarımız yoluyla 7 gün 24 saat soru ve sorunlarınızı uzmanlarımızla paylaşabilir ve randevu alabilirsiniz.
SAYGILARIMIZLA...
Dr.Psikolog Murat SARISOY
Danışma ve Randevu Hatlarımız:
· 0 232 464 00 60
· 0 232 374 00 00 (7 Gün / 24 Saat Danışma ve Randevu Hattı)
· 0 534 670 23 73
· 0 554 580 25 10
Özgüven ve çocuk, çocuk ve özgüven, özgüvensiz çocuk, güvensiz çocuk, İzmir psikolog, psikoloji, çocuk ergen, ergenlik psikolog, ergen psikolog, psikolojik sorun, pedagog, pedagog izmir, izmir pedagog, depresyon, anksiyete, aile terapisi, izmir çocuk psikolog, çocuk psikolog izmir, aile terapisi, aile danışmanlığı, psikolog izmir, sınav stresi, sınav stresi psikolog, kıskançlık, kardeş kıskançlığı,otizm, otistik çocuk, gece işemesi, psikolog, alsancak psikolog, sosyal fobi, hiperaktivite, dikkat dağınıklığı, zeka testi, psikoterapi, grup psikoterapi, eğitim, nlp, emdr, hipnoz, stresle başa çıkma, stres, panik atak, koçluk, öğrenci koçluğu, yaşam koçluğu, öğrenci koçu, yaşam koçu
Ancak bunun tersi olarak düşük özgüvene sahip çocuklar hayata dair zorlukları kaygı ve öfkenin kaynağı olarak görürler. Kendileri hakkında olumsuz düşüncelere sahiptirler ve sorunlara çözüm bulurken zor anlar yaşarlar. Eğer ben iyi değilim ya da hiçbir şeyi doğru yapamıyorum gibi kendilerini yargılayan düşüncelere sahipseler, geri planda, pasif ve depresif olabilirler. Yeni bir zorlukla karşılaştıklarında genellikle ilk akla gelen düşünceleri ben yapamam olur.
Merkezimizde çocukluk dönemi travmaları, boşanma sonrası etkilenen çocuklar, okul korkusu, gece korkusu ve diğer korkular, özgüven sorunları için oyun ve sanat terapisi çalışmaları yapılmaktadır.
Danışma ve Randevu Hatlarımız yoluyla 7 gün 24 saat soru ve sorunlarınızı uzmanlarımızla paylaşabilir ve randevu alabilirsiniz.
SAYGILARIMIZLA...
Dr.Psikolog Murat SARISOY
Danışma ve Randevu Hatlarımız:
· 0 232 464 00 60
· 0 232 374 00 00 (7 Gün / 24 Saat Danışma ve Randevu Hattı)
· 0 534 670 23 73
· 0 554 580 25 10
Anahtar Kelimeler