Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Özge Uzun 2 ayda 20 kilo verdi

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Özge Uzun 2 ayda 20 kilo verdi

Sunucu Özge Uzun 2 aydır ünlülerin yaşam koçu Şeyda Çoşkun'un kontrolündeydi. 2 ayda 20 kilo zayıflayan Özge Uzun, 82'den 62'ye düştü.

y4Qo3j.jpg

Özge Uzun " Hayatımı değiştirdi. İlk kez bu kadar kilo verebildim. En fazla 10 kilo zayıflayıp yeniden şişmanlıyordum. Herkes mide ameliyatı olduğumu düşünüyor. Operasyon geçirmeden de forma giriliyor" dedi.

Hürriyet

Kumral Ada

Sevebildiğin kadar Sev Hayat Kısa.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    49
Ben 5 kilo versem iyidi tarifinide verseydi keşke yemek yemiyorum kilocuklarım var

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Ekmek ve tatlıyı kes işe yarıyor.
Bir de yürüyüş ve bol bol su tabii.

sensizlikmis

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    469
kilo vermek istiyorsanız beslenmenizi düzene sokmanız gerek..
hafif sporlar yapmanız gerek.. ben mesela ekmeği vs kesmeden 10 kilo verdiydim:) şekerli şeyler cok kilo aldırır..şeker zaten acıkma hissini cogaltan birşeydir.. abur cuburları da kestiniz mi sıkıntı ortadan kalkıyor..

Kumral Ada

Sevebildiğin kadar Sev Hayat Kısa.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    49
kilo vermek istiyorsanız beslenmenizi düzene sokmanız gerek..
hafif sporlar yapmanız gerek.. ben mesela ekmeği vs kesmeden 10 kilo verdiydim:) şekerli şeyler cok kilo aldırır..şeker zaten acıkma hissini cogaltan birşeydir.. abur cuburları da kestiniz mi sıkıntı ortadan kalkıyor..

Ben kilolu değilim işte göbek oluştu bende otura otura geçmiyor

sensizlikmis

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    469
o normal :) gitmiyor ne yaparsan yap gitmesi de zor:) zayıflarsın ama o göbek kalıcı oluyor..onun icinde egzersiz yapman gerek

Üst Alt