Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Özge Ulusoy'dan itiraf

alpha

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Hacı Sabancı'yla yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen Özge Ulusoy, sevgilisiyle ilgili bir itirafta bulundu.

Özge Ulusoy, önceki akşam Nişantaşı'nda bir otelde "Hikayeme Ortak Ol" projesi kapsamında düzenlenen organizasyona katıldı.

1_hd1.jpg

Çok yoğun çalıştığını söyleyen Özge Ulusoy, "Çalışmayı seviyorum ama sporumu, uykumu aksatmamaya dikkat ediyorum. Artık gece dışarıda çıkmıyorum. Çıksam da arkadaşlarımla bir restaurantta yemek yiyip eve dönüyorum" dedi.

"Gece dışarı çıkmanıza Hacı Bey karışıyor mu?" sorusuna Ulusoy, "Gece gittiğim yer neresi, kimlerle gidiyorum, saat kaçta dönüyorum bunları rapor ettiğim zaman bir sorun olmuyor" diyerek cevap verdi.

Üst Alt