-
-
-
- MFC Puanı
- 3,901
Altı yıllık sevgilisi Özge Ulusoyla nisan ayında yollarını ayıran Hacı Sabancı, ünlü mankenin telefonunda kendisi ve annesi hakkındaki mesajları görünce hemen ayrılık kararı aldığını açıkladı.
ANNESİNE SÖYLEDİĞİ SÖZLER AYRILIĞIN SEBEBİ ÇIKTI
Habertürkün haberine göre Hacı Sabancı, sevgilisi Özge Ulusoyun telefonunu karıştırırken yaptığı özel konuşmaların arasında annesi Arzu Sabancı hakkında ağza alınmayacak küfürlerin olduğu mesajlaşmaları gördü. Bunun üzerine Sabancı hemen ayrılma kararı aldı.
WHATSAPP KONUŞMALARINI GÖRÜNCE BEYNİMDEN VURULMUŞA DÖNDÜM
Bu iddiayla ilgili açıklama Hacı Sabancı, ilişkisine neden nokta koyduğunu anlattı: Nisanın ilk haftası Londraya tatile gittik. Özgenin uykusu geldiği için erkenden uyudu. Ben de normalde Özgenin telefonuna bakmam ama o gün içimden bir ses bakmamı söyledi. Whatsapp mesajlarını görünce beynimden vurulmuşa döndüm. Özgenin bir sırdaşıyla yazışmalarında ailem ve yakınlarım hakkında yazdığı küfür, yalan ve hakaret içerikli mesajlarını okudum. O an ayrılmaya karar verdim. Mesajların hiçbiri masumiyet içermiyordu.
BEN ONUN İÇİN BİR PROJEYMİŞİM
Hacı Sabancı sözlerine şöyle devam etti: Mesajlarda Beni istemiyorlar, çok üzülüyorum gibi şeyler yazmıyordu. Direkt, planlama, hakaret ve nefret içeriyordu. Yazışmaları okuyunca Özgenin beni sevmediğini anladım. Aileme hakaret etmişti. Ben onun için bir projeymişim, meğer benden nefret ediyormuş.
İLK UÇAKLA İSTANBULA DÖNDÜ
Sabancı, bütün bu yaşananların ardından olay gecesinin sabahında her şeyi Ulusoyun yüzüne vurduğunu, Ulusoyun hiçbir cevap veremediğini ve söyleyecek bir sözünün olmadığını söyledi. Hacı Sabancı, kendisinden nefret ettiğini öğrendiği sevgilisini otel odasında bırakarak ilk uçakla İstanbula döndü.