Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Oyunculuğu Bırakmak İstedim

Selale

// Paylaşılamayan Kadın //
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
Harry Potter filmleriyle ünlenen Emma Watson, seri sona erdikten sonra oyunculuğu bırakmayı düşündüğünü açıkladı.

İngiliz oyuncu Emma Watson, oyunculuk kariyerini Total Film dergisine anlattı.

Küçük yaşta ünlenen Watson, düşüncelerini geliştirmek ve kişisel gelişimi için Harry Potter serisinin ardından oyunculuğa ara verdiğini belirtti.

Watson, “2 yıl ara vererek, sektörden uzaklaşmak istedim. Kim olduğumu ve ne istediğime karar vermeye çalışıyordum. Bir an oyuncu olmak istemediğimi bile düşündüm” dedi.

23 yaşındaki Watson son olarak Sofia Coppola’nın yönettiği ‘The Bling Ring’ adlı filmde rol aldı.

Üst Alt