Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Oversized Ceketler

Sentinus

'boşunaymış' dedirtmeyin be insana..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -894
Bir battaniyeye sarılmış gibi dışarı çıkmayı kim istemez, hem de böyle gezmek moda!

Sokağın en cool insanı olmak için her zaman acı cekmek gerekmiyor. Oversized ceketlerle bir yandan gizemli görünürken, bir yandan da öğretilen güzellik anlayışına karşı durabilirsiniz. Ya da sadece bir battaniyeye sarılıp yaşamak isteyen biriyseniz bu ceketler tam size göre.

1. Siz yine çok şey yapmayın...

siz-yine-cok-sey-yapmayin_780x585-oasxrfkhqf.jpg

Her ne kadar bu hanımlara yakışsa da çoğumuzun denememesi gereken modellere örnek gösterilebilir.

2. İşte hayat bu.

iste-hayat-bu_780x585-m7r48e6p73.jpg

Moralimizi bozan bir durumda, kafa ve bacaklarımızı içeri çekip bir bulutun içinde olduğumuzu hayal edebiliriz.

lg.php

3. Erkekler için çekici görünmenin sırrı.

erkekler-icin-cekici-gorunmenin-sirri_780x585-te0sls6cyx.jpg

Şaka şaka...

4. "Hiç birinizi sevmiyorum"un vücut bulmuş hali.

-hic-birinizi-sevmiyorum-un-vucut-bulmus-hali_780x585-im8bkyq6gg.jpg

İster ofiste ister okulda, hiçkimseyi sevmediğinizi bu muhteşem ceketlerle açıkça göstermeniz mümkün.

5. Kırmızı

kirmizi_780x585-k3mc7uqckx.jpg

Üç kuruş fazla olsun kırmızı olsun.

6. Sen de kimsin dostum.

sen-de-kimsin-dostum_780x584-edco7xgbaf.jpg

Size merhaba diyenlere "pardon adın neydi" diye soracak gibi görünün.

7. Bu işi biliyorlar.

bu-isi-biliyorlar_780x585-9s2f5mevrv.jpg

Yoo, asosyal gibi falan görünmüyorlar.

8. Bazen zorlamamak lazım...

bazen-zorlamamak-lazim_780x584-bbyyo6tfhd.jpg

Bunu yapmıyoruz.

Üst Alt