-
-
-
- MFC Puanı
- -894
Bir battaniyeye sarılmış gibi dışarı çıkmayı kim istemez, hem de böyle gezmek moda!
Sokağın en cool insanı olmak için her zaman acı cekmek gerekmiyor. Oversized ceketlerle bir yandan gizemli görünürken, bir yandan da öğretilen güzellik anlayışına karşı durabilirsiniz. Ya da sadece bir battaniyeye sarılıp yaşamak isteyen biriyseniz bu ceketler tam size göre.
1. Siz yine çok şey yapmayın...
Her ne kadar bu hanımlara yakışsa da çoğumuzun denememesi gereken modellere örnek gösterilebilir.
2. İşte hayat bu.
Moralimizi bozan bir durumda, kafa ve bacaklarımızı içeri çekip bir bulutun içinde olduğumuzu hayal edebiliriz.
3. Erkekler için çekici görünmenin sırrı.
Şaka şaka...
4. "Hiç birinizi sevmiyorum"un vücut bulmuş hali.
İster ofiste ister okulda, hiçkimseyi sevmediğinizi bu muhteşem ceketlerle açıkça göstermeniz mümkün.
5. Kırmızı
Üç kuruş fazla olsun kırmızı olsun.
6. Sen de kimsin dostum.
Size merhaba diyenlere "pardon adın neydi" diye soracak gibi görünün.
7. Bu işi biliyorlar.
Yoo, asosyal gibi falan görünmüyorlar.
8. Bazen zorlamamak lazım...
Bunu yapmıyoruz.
Sokağın en cool insanı olmak için her zaman acı cekmek gerekmiyor. Oversized ceketlerle bir yandan gizemli görünürken, bir yandan da öğretilen güzellik anlayışına karşı durabilirsiniz. Ya da sadece bir battaniyeye sarılıp yaşamak isteyen biriyseniz bu ceketler tam size göre.
1. Siz yine çok şey yapmayın...
Her ne kadar bu hanımlara yakışsa da çoğumuzun denememesi gereken modellere örnek gösterilebilir.
2. İşte hayat bu.
Moralimizi bozan bir durumda, kafa ve bacaklarımızı içeri çekip bir bulutun içinde olduğumuzu hayal edebiliriz.
Şaka şaka...
4. "Hiç birinizi sevmiyorum"un vücut bulmuş hali.
İster ofiste ister okulda, hiçkimseyi sevmediğinizi bu muhteşem ceketlerle açıkça göstermeniz mümkün.
5. Kırmızı
Üç kuruş fazla olsun kırmızı olsun.
6. Sen de kimsin dostum.
Size merhaba diyenlere "pardon adın neydi" diye soracak gibi görünün.
7. Bu işi biliyorlar.
Yoo, asosyal gibi falan görünmüyorlar.
8. Bazen zorlamamak lazım...
Bunu yapmıyoruz.