Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Outlook Express Kurulumu

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Selamlar Bu Dökümanımda Outlook Express Kurulumunu Resimli Olarak Anlatacağım Umarım Yararlı Olur..

1. ADIM

Outlook Express'i açtıktan sonra "Araçlar (Tools)" menüsünden "Hesaplar (Accounts)" seçeneğine tıklayın.

oe01.gif

2. ADIM

Karşınıza çıkacak pencerede "Ekle (Add)" butonunu tıklayıp, çıkan menüden
"Posta (Mail)" yı seçin.

oe02.gif

3. ADIM

"Görünen ad (Display name)" yazan yere Adınızı Soyadınızı veya şirket, firma unvanınızı yazıp "İleri (Next)" e tıklayın.

oe03.gif

4. ADIM

"E-posta adresi (E-Mail adress)" yazan bölüme kullanacağınız e-posta adresini eksiksiz olacak bir biçimde yazıp ve "İleri (Next)" e basın.

oe04.gif

5. ADIM

"Gelen posta POP3 sunucusu (Incoming mail server)" ve "Giden posta SMTP sunucusu (Outgoing mail server)" yazan bölümlere kendi domain adınızı (alan adı) "mail.domainadi.com" şeklinde yazın.

"Gelen posta sunucum bir POP3 sunucusudur. (My incoming mail server is a POP3 server)" seçili hale getirin ve "İleri (Next)" e basın.

oe05.gif

6. ADIM

"Hesap adı (Account name)" kısmına kullanıcı adınızı domain adınızla birlikte yazın ve "Şifre (Password)" kısmınada kullanacağınız şifreyi yazın. Sonra "İleri (Next)" e basın.

oe06.gif

7. ADIM

Bu aşamada e-posta hesabı işlemleri bitirmiş ve gerekli ayarları yapmış oldunuz. "Son (Finish)" u tıklayın.

oe07.gif

8. ADIM

Outlook Express'i kullanarak mail gönderebilmeniz için daha önce 1.ADIM da gerçekleştirdiğiniz işlemleri tekrar yapın.

"Araçlar (Tools)" menüsünden "Hesaplar (Accounts)" seçeneğine girin.

oe01.gif

9. ADIM

Karşınıza çıkacak pencerede "Posta (Mail)" tabını seçip alt taraftaki mail hesabının üzerini farenizin sol tuşu ile bir kere tıklayıp sağ taraftaki "Özellikler (Properties)" butonuna basın.

oe09.gif

10. ADIM

Karşınıza çıkacak pencerede "Sunucular (Servers)" tabını seçip alt taraftaki "Sunucum kimlik doğrulamsı gerektiriyor (My server requires authentication)" bölümünün önündeki kutucuğu işaretleyerek seçili hale getirin.

Ardından "Uygula (Apply)" ve sonrasında da "Tamam (OK)" a basarak işlemi bitirin.

oe10.gif

Artık Outlook Express programı ile sorunsuz bir biçimde e-postalar alabilir ve gönderebilirsiniz.

Üst Alt