Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

ÖSYM’den Flaş Karar! GATA Tercih Listesinden Çıkarıldı

ArtemiS

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    1,019
ÖSYM’den Flaş Karar! GATA Tercih Listesinden Çıkarıldı

ÖSYM, 28 Temmuz 2016 tarihinde ÖSYM’nin internet sayfasından yayımlanan kılavuzda yer alan Tablo-4'den GATA çıkartıldığını, adayların tercih işlemi için 1 Ağustos 2016 tarihinde ÖSYM’nin internet adresinden yayımlanan kılavuzu esas almalarını bildirdi.

YbYJEl.jpg

ÖSYM’den yapılan duyuruda, “2016-ÖSYS tercih işlemleri, 29 Temmuz 2016 tarihinde başlamış olup 3 Ağustos 2016 tarihinde saat 23.59'da sona erecektir. 2016- ÖSYS tercih süresi uzatılmayacaktır. 2016-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu, 28 Temmuz 2016 tarihinde ÖSYM'nin OSYM:::T.C. Olcme, Secme ve Yerleştirme Merkezi internet adresinden yayımlanmıştır. 28 Temmuz 2016 tarihinde ÖSYM'nin internet sayfasından yayımlanan kılavuzda yer alan Tablo-4’den Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) çıkartılmıştır.

Adayların tercih işlemi için 1 Ağustos 2016 tarihinde ÖSYM'nin internet adresinden yayımlanan kılavuzu esas almaları ve bu tarihler arasında ÖSYM'nin internet sayfasında yer alabilecek duyuruları takip etmeleri gerekmektedir. Tercihleri arasında GATA’ya yer veren adayların 1 Ağustos 2016 tarihli Kılavuzdaki Tablo-4 bilgileri doğrultusunda tercihlerini güncellemeleri gerekmektedir” denildi.

KAYNAK : İHA

El Presidente

" Sen bir aysın,ben kara gece.."
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    227
Okul askeri yönetim altındaydı. Savunma bakanlığına yada başka birşeye bağlayacaklardır muhtemelen.

Üst Alt