Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Örgü YastıkLar

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79

Bahar mevsiminin kapıyı çalmasıyla beraber, kendimi açtığım kapıdan dışarı atmış bulunmaktayım. Tüm kışı evde oturup hayatla olan bağlantılarımı internetten sürdüren ben şu vakitlerde biraz önce söylediğimin tam tersini yapmaktayim. O yüzden siteyi biraz ihma.

Sanirim örgüyle ilgili uzunca bir süre birşeyler yazmayacağım nitekim yaz geliyor ve örgü eylemi beni yazın çok bunaltan bir işlem. Son örgü konumda da böyle birşeyler söylemiştim ama bunlar çok hoşuma gitti o yüzden yazmadan, göstermeden edemedim.

[URL="http://bp2.blogger.com/_1eV_iutO-XE/Rhf4TeDc9tI/AAAAAAAAA1c/JfZ6Zu5rGJg/s1600-h/Soft-Cushion+-+Knitted+Fishy+2+%28perMK%29.jpg"]

Özellikle bu çocuk odalari için yastıktan öte çok güzel bir aksesuar. Üzerine farkli şeyler isleyerek farkli konularda oluşturulabilir. Mesela gökyüzünde kuşlar yada ormanda hayvanlar vs. Diğerleri ise artık ipleri değerlendirmek için birebir. İsterseniz boyutlarını büyütüp yer minderi de yapabilirsiniz. Kapatmak için ise fermuardansa renkli yada tahta düğmeler kullanmanız yastığınızı daha kaliteli ve daha şirin gösterecektir.

Üst Alt