-
-
-
- MFC Puanı
- 3,901
Onur Büyüktopçu, Onur Büyüktopçu kimdir, Onur Büyüktopçu kaç yaşında, Onur Büyüktopçu Nereli?
Onur Büyüktopçu kimdir? Onur Büyüktopçu (d. 24 Nisan 1982, İstanbul), Türk oyuncu, cast direktörü ve menajer. En son olarak Kiralık Aşk adlı dizide oynamıştır. Memleket Hikayeleri ve Hürmüz Gelin adlı filmlerde başrol oynamıştır.
İngiltere ye giden Büyüktopçu, Academy of Creative Training Brighton Act London Film Academyde eğitim aldı.Oyunculuğa ilk adımını 2003 yılında Lise Defteri adlı dizi ile attı ve bu dizide Yusuf karakterini canlandırdı.
Yabancı Damat, Doktorlar gibi dizilerde konuk oyuncu olarak rol aldı. Son olarak 2010 yılında Güz Gülleri adlı dizide rol alan. 2015-17 yılları arasında Kiralık Aşk dizisinde Koray rolünü canlandırmıştır. Şimdilerde TV8de yayınlanan Yemekteyiz programının sunuculuğunu yapmaktadır Onur Büyüktopçu oyunculuğun yanında cast direktörlüğü, menajerlik ve tiyatro oyunculuğu da yapmaktadır.
Asıl mesleği cast direktörlüğü olan oyuncu yakın geçmişte ise 2010 yılında yayınlanan Güz Gülleri isimli dizide yer aldı. Kiralık Aşk dizisinde Koriş karakteri ile herkesin dikkatini çekti. Şu sıralar TV8de yayınlanan Yemekteyiz isimli programda sunuculuk yapmaktadır.
ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER
2007Doktorlar (Konuk Oyuncu) (TV Dizi)
2015Kiralık aşk (Koray) (TV Dizi)
2010Güz Güleri (TV Dizi)
2007Üç Tatlı Cadı (Yemek Hocası) (TV Dizi)
2004Yabancı Damat (Emre) (TV Dizi)
2003Lise Defteri (Yusuf) (TV Dizisi)
2007Tatlı Bela Fadime (Özgür) (TV Dizi)
2007Memleket Hikayeleri Ne Sen Beni Unut Ne De Ben Seni (Hüseyin) (TV Filmi)
2007Kavak Yelleri (1 Sezon) (Mert)
2007Fırtınalı Aşk (Nedim) (TV Dizi)
2003Lise Defteri (Yusuf) (TV Dizi)
2007Memleket HikayeleriHürmüz Gelin (Süleyman) (TV Filmi)
CAST DİREKTÖRLÜĞÜ YAPTIĞI PROJELER;
2014Ruhumun Aynası-(Cast Direktörü) (TV Dizi)
2015Kiralık Aşk-(Cast Direktörü) (TV Dizi)

Onur Büyüktopçu kimdir? Onur Büyüktopçu (d. 24 Nisan 1982, İstanbul), Türk oyuncu, cast direktörü ve menajer. En son olarak Kiralık Aşk adlı dizide oynamıştır. Memleket Hikayeleri ve Hürmüz Gelin adlı filmlerde başrol oynamıştır.
İngiltere ye giden Büyüktopçu, Academy of Creative Training Brighton Act London Film Academyde eğitim aldı.Oyunculuğa ilk adımını 2003 yılında Lise Defteri adlı dizi ile attı ve bu dizide Yusuf karakterini canlandırdı.
Yabancı Damat, Doktorlar gibi dizilerde konuk oyuncu olarak rol aldı. Son olarak 2010 yılında Güz Gülleri adlı dizide rol alan. 2015-17 yılları arasında Kiralık Aşk dizisinde Koray rolünü canlandırmıştır. Şimdilerde TV8de yayınlanan Yemekteyiz programının sunuculuğunu yapmaktadır Onur Büyüktopçu oyunculuğun yanında cast direktörlüğü, menajerlik ve tiyatro oyunculuğu da yapmaktadır.
Asıl mesleği cast direktörlüğü olan oyuncu yakın geçmişte ise 2010 yılında yayınlanan Güz Gülleri isimli dizide yer aldı. Kiralık Aşk dizisinde Koriş karakteri ile herkesin dikkatini çekti. Şu sıralar TV8de yayınlanan Yemekteyiz isimli programda sunuculuk yapmaktadır.
ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER
2015Kiralık aşk (Koray) (TV Dizi)
2010Güz Güleri (TV Dizi)
2007Üç Tatlı Cadı (Yemek Hocası) (TV Dizi)
2003Lise Defteri (Yusuf) (TV Dizisi)
2007Tatlı Bela Fadime (Özgür) (TV Dizi)
2007Memleket Hikayeleri Ne Sen Beni Unut Ne De Ben Seni (Hüseyin) (TV Filmi)
2007Kavak Yelleri (1 Sezon) (Mert)
2007Fırtınalı Aşk (Nedim) (TV Dizi)
2003Lise Defteri (Yusuf) (TV Dizi)
2007Memleket HikayeleriHürmüz Gelin (Süleyman) (TV Filmi)
CAST DİREKTÖRLÜĞÜ YAPTIĞI PROJELER;
2014Ruhumun Aynası-(Cast Direktörü) (TV Dizi)
2015Kiralık Aşk-(Cast Direktörü) (TV Dizi)