Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Önder Özen: Bilic'i başarılı buluyorum

Mojito

TrasI gelmis; kiliksiz,tembel, magara AdamI ;o ~
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1
Kasımpaşa Teknik Direktörü Önder Özen, “Aslında önümüzdeki haftayı bekleyecektik ama 1 Nisan bir türlü bitmediği için hemen karar alacağız ve bazı futbolcularla yollarımızı ayıracağız” dedi. Özen, Bilic'le ilgili de konuştu...

Ligin 33. haftasında Suat Altın İnşaak Kayseri Erciyesspor ile mücadele eden ve 1 puan alan Kasımpaşa’da teknik direktör Önder Özen, maç sonunda düzenlenen basın toplantısında müsabakayı değerlendirdi

Özen, “Geçtiğimiz hafta ligden düşmesi kesinleşmiş bir takıma karşı oynadık. Aslında oynadık gibi oldu. Genç oyuncuları oynatmaya gayret ettiler. Onlara bundan sonra başarılar diliyorum. Bizde şaka gibi devam ediyoruz. Her maçımız 1 Nisan tadında. Ama tatsız şakalar bunlar. Bu sezon bir şekilde bitecek ve önümüzdeki sezon genç oyuncularımız olacak. Bu maçta İsmail ve Bartu’nun performansı önemlidir. Kubilay’ın güven veren bir oyuncu olduğunu göstermesi önemlidir. Bunları değerli bulduk. Cüneyt Çakır’a ve yardımcılarına da büyük finalde başarılar diliyorum. Gurur duyduk onlarla. Onlara şans ve başarılar diliyorum. Oralarda takımımız ya da oyuncumuz yok ama hakemlerimiz var. Tekrar iyi şanslar diliyorum” açıklamasını yaptı.

Üst Alt