Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Önce Erkek Oldu, Sonra Hamile Kaldı

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Önce Erkek Oldu, Sonra Hamile Kaldı

İzlanda'da yaşayan Henry Steinn, kadın olarak dünyaya geldikten sonra cinsiyet değiştirerek erkek oldu. Hala kadın cinsiyetine dair işlevleri süren Henry hamile kaldı.

İzlanda'da yaşayan Henry Steinn bir kadın olarak dünyaya geldikten sonra cinsiyet değiştirerek erkek oldu. Henry, hormon tedavisi sürerken aynı zamanda erkek arkadaşıyla da aynı evde yaşamaya başladı. Ancak onları farklı bir sürpriz bekliyordu. Hala kadın cinsiyetine dair işlevleri süren Henry hamile kaldı.

"HİÇ ÖNYARGI İLE KARŞILAŞMADIM MUTLUYUM"
Çocuk sahibi olmayı düşünmemesine rağmen Henry bunun için hayatındaki belki de tek fırsat olduğu için aile kurmaya karar verdi. Geçtiğimiz Şubat ayından beri sevgilisi Thorir Leo Petursson ile birlikte olan ama yıllardır arkadaş olan Henry durumunu şöyle anlatıyor, "Burada yaşayan herkes benim seçimlerimden haberdar ve gerçekten önyargı ile karşılaşmadığım için memnunum. Hiçbir zaman kendimi yüzde yüz erkek gibi hissetmesem de yine de bu cinsiyete ait olmaktan dolayı daha mutluyum. Bebeğimi emzirmeyi bıraktıktan sonra hormon tedavime devam edeceğim."

E8GJv9.jpg

BÜYÜKBABANIN KAFASI KARIŞIK
2014 yılında ailesine cinsiyet değiştirme ameliyatı olmayı planladığını söyleyen Henry'nin babası da şu anda kafasının karışık olduğunu belirtiyor, "Kızımın oğlum olacağını öğrendikten sonra bir de bebeği olacağını ve kızı olacağını öğrendim."

57PVZM.jpg

Sondakika

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Kafası karışık insan hep bunlar

dip

Varlığı büyük boşlukları dolduracak mahiyette bir
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    261
İnsanlarin bu tuhaf ve sacma halleri beni benden aliyor.

Kumral Ada

Sevebildiğin kadar Sev Hayat Kısa.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    49
neden bu insan erkek olmak istemiş anlamadım gitti.. Bayanlardan mı hoşlanıyormuş, hadi oldun erkek neden anne olayım sonra tam erkek olayım dedin anlamadım.. Ya tam erkek olursan çocugun sana ne diyecek :D daha bir sürü sorum varda cevaplayamayacaksın diye susuyorum :p

Su°

'Obsession'
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    6,104
buyukbabasının gıbı benım kafamda karıştı

Üst Alt