Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Ömer Toprak, Fatih Terim'i aradı: "Dayanamıyorum!"

Miyamoto

Ne Araftayım.. Ne Diyarda.., Siyah Bir Gecede..,
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    41
Galatasaray, stoperini de belirledi. Fatih Terim'in Milli Takım'a kazandırdığı Ömer Toprak...

960.jpg

Devre arasında 4 hayati transfer yapmak isteyen Fatih Terim'in birinci bombasının Luis Muriel olacağı neredeyse kesinleşti. Çok büyük aksilik olmazsa Kolombiyalı golcü ikinci yarıda Galatasaray forması giyecek.
Terim'in ikinci bombasının ise Ömer Toprak olacağı ortaya çıktı. Sezon başında Terim'in teklifini, "Dortmund'da kalıp şansımı denemek istiyorum" diyerek reddeden milli oyuncunun fikri, Bundesliga'da 3 maçta sadece 53 dakika forma giymesinden sonra değişti.
Ömer, Terim'le görüşerek, "Yedek kalmaya dayanamıyorum" dedi.
GÖZLER AMIENS'TE
Fransız RMC Radyosu Amiens'in Ömer Bayram'a talip olduğunu duyurdu. Galatasaray'a büyük umutlarla gelip, performansıyla tepkisi çeken 27'lik beke gelecek teklif bekleniyor.

Miyamoto

Ne Araftayım.. Ne Diyarda.., Siyah Bir Gecede..,
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    41
Eğerki gelirse güzel tranfer olur gerçekten ben beğeniyorum Ömer Toprağı

Üst Alt