Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Olumsuzluğu Çekmeyin!

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    64,011
“Olumsuzluğu Çekmeyin!

Aklımızdan geçen ve ağzımızdan çıkan kelimelerin etkisi o kadar fazla ki,
günlük hayatımızda bunları o kadar çok kullanıyoruz ki,
gelin şimdi bunları sıralayalım
ve kullanmamak için kendimize yasak koyalım!

1.Yapamam
Tüm yapabilme olanaklarınızı kısıtladınız. Başaracak güce sahip olsanız da artık başaramazsınız. Yani kalkmadan oturdunuz, bunun yerine “YAPABİLİRİM” diyoruz.

2.Olmaz
Olabilecek olan tüm olasılıkların önüne bir set çektiniz. Olabilecek olasılıkları da devre dışı bırakarak engellediniz. Artık ne yaparsanız ne kadar çabalarsanız çabalayın düşünme ve hayal gücü sisteminiz devre dışı kaldı.

3.Değişmez
Böyle gelmiş böyle gider sen mi değiştireceksin? Yapacak hiçbir gücünüz de kalmadı. Hatta negatiflikleri üzerinize daha da çektiniz.

4.Her Şey Çok Kötü
İşte tüm iyi olasılıkları ve olanakları iyice sildiniz. Hepsi uçtu gitti.

5.Kimseye Güvenmem
Güvene dayalı tüm kapıları kapattınız. Tüm güven veren şeyler sizden uzaklaştı gitti.

6.Sevmem
Kalbiniz tüm sevgi iletişimine dayalı şeylere kapandı.
Duygular, hisler, sevgiye dair, sevgiye dayalı olan her şeyden uzak bir hayata hazır olun.

7.İnanmıyorum
Hiçbir şeyin dolduramayacağı sağlam bir boşluk oluşturdunuz.

8.Şanssızım
Artık tüm şanssızlıklar zaten yakanızı bırakmaz. İşleriniz ters gider , olacak işleriniz bozulur da bozulur. Şanssızım diyerek kötü şansı da çektiniz.

9.Hep Aynı İnsanlar / Arızalar / Kötüler Beni Bulur
Yeni insanların ve yeni işlerin hayatınıza girmesini bloke ettiniz.

10.Hemen Hastalanırım
Kendi kendinizi hasta etmek için bağışıklık sisteminizi bloke ettiniz. İlaç şirketleri için harika potansiyel bir müşteri oldunuz.

11.Korktuğum Şey Başıma Gelir /Aklıma Gelen Başıma Gelir
Ben medyum gibiyim. Geçenlerde rüya görmüştüm, bak işte çıktı. Korkularınızın gerçekleşmesi için onu daha da güçlendirdiniz.

12.Bıktım Usandım
Olumsuz her şey sürekli olarak üstünüze üstünüze gelmeye başlayacak.

13.Neye Elimi Atsam Kurur�Bereket kapılarını kapattınız. Bolluk yok. Aşk yok. Para yok. Evlilik veya ilişki de berbat. Artık yolda yürürken ayakkabınızın altı çıkar ya da arabayla giderken kaza yaparsınız.

14.İmkansız �Ben asla başaramam.
Yine sistemi çalıştırdınız.
Artık ne kadar çabalarsanız çabalayın başarılı olamazsınız.

15.Bunu Asla Affetmeyeceğim
Geçmişe takılı kaldınız,
huzur, neşe, coşku gitti,
öfke ve nefretle artık huzur yok,
özgür de değilsiniz.

Gelin bu kelimelere dikkat edin,
hepsinin tam tersini düşünün!
Bu da olumsuz oldu galiba,
hepsinin olumlusunu düşünün diyelim

Her şey çok güzel olacak.

Sevgi ve saygılarımla....”

Üst Alt