Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Ölüm Zamanı – David Hewson pdf indir

Realist

Sensizlik Ecel Gölgesi...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
285661.jpg

Sara gözlerini açık tutmaya, gördüklerini iyice düşünmeye zorladı kendini. Stefano Rinaldi’nin serdiği, sağ elinin avuç içiyle, sanki satılık bir masa örtüsüymüş gibi düzelttiği şey, insan derisiydi. Biraz esmerleşmiş fakat açık bir tendi bu ve henüz yıkanmış gibi ıslaktı. Boyundan, cinsel organdan, bileklerden ve son olarak da, deriyi bir bütün olarak çıkarabilmek için omurgayla bacak arkalarından kabaca yarılmıştı. Sara, bunun bir kabus olmadığından emin olmak ve sadece bilmek adına o şeye dokunmamak için kendiyle savaştı… ” Ölüm Zamanı – David Hewson pdf indir Sara Farnese sessiz Vatikan okuma odasında eski zamanlar hakkındaki yazılar üzerinde çalışırken, kilisenin yakınında vahşi bir cinayet işlenmişti. Ardından, delirmiş bir adam kanlı bir çanta ile Vatikan’a vardı ve aniden Sara’nın masasına doğru yürüdü. Sara’ya göstermek istediği şeyler vardı… Ölüm Zamanı – David Hewson pdf indir Başımla onayladım. “Evet, kesinlikle. Konuşma terapistim Bayan Larson gibi olmak istediğime on bir yaşında karar verdim. O bana açıklayamayacağım kadar yardımcı oldu. Sadece akıcılık tekniklerinde değil, kendime güvenmeyi ve kekemeliğime rağmen kendimi sevmeyi öğrenmemde de faydası dokundu.” Duraksadım. Konuşmamın geri kalanını söyleyip söylememekte kararsızdım. Ama Jason’daki bir şey beni ona çekiyordu, ona güvenmemi sağlıyordu. “Düşüncelerimi açıklamak için yazmamı öneren kişi de Bayan Larson’dı.” Ölüm Zamanı – David Hewson pdf indir Jason, “Ne yazıyorsun?” diye sordu. Buklelerimden birini parmağıma dolayarak omuz silktim. “Sıradan şeyler. Düşündüklerimi, hissettiklerimi. Söyleyemediğim veya söylemeyeceğim şeyleri.” Ölüm Zamanı – David Hewson pdf indir “Kitap gibi mi? Yoksa şiir mi?” Kıpırdandım. Nell şiirlerimden bir defter tuttuğumu biliyordu ama şiirlerimi o bile okumamıştı. Jason’ı daha doğru dürüst tanımıyordum ve bu olay gittikçe daha kişisel, zor bir hale dönüşüyordu. Güneşin aydınlattığı yeşimlere benzeyen parlak yeşil gözleri, beni delip geçiyor, sırlarımı, söylemeye hiç niyetimin olmadığı şeyleri benden çekip alıyordu. Kısık bir sesle, “Şiir,” dedim. “Ama kafiyeli değil. Çiçeklerle böceklerle ilgili Shakespeare soneleri gibi değil. Benimki biraz daha farklı. Sanırım buna serbest şiir diyebiliriz. Sadece içimden geçen sözcüklerin kâğıda aktarılışı diyebilirim.” Nell’e bile ne yazdığım konusunda bu kadar bilgi vermemiştim. Kalbim gümbürdüyordu. Midem bulanmıştı. Ölüm Zamanı – David Hewson pdf indir Jason sadece gülümsedi. “Bence çok iyiymiş. Keşke ben de yapabilsem. Şiir filan yazabilsem yani. Sözcüklerle aram iyi değildir, özellikle de yazıda. Düşünceleri kafamda toparlıyorum ama sonra bunları düşündüğüm şekilde kâğıda aktaramıyorum.” Peçetesini tabağına attı ve tabağı ittirdi. Bakışlarını benden bir an olsun ayırmamıştı. “Bir ara yazdıklarından bir tanesini okuyabilir miyim?” Ölüm Zamanı – David Hewson pdf indir Oturduğum yerde kıpırdandım. “Bilemiyorum. Benim için günlük gibiler. Çok… özeller. Sana güvenmediğimden değil, Jason. Konu…” Sinirlerimin gerildiğini hissettim. Konuşmamın akıcılığını tehdit ediyorlardı. “Ko-konu… Bunları daha önce kimsenin okumamış olması. Nell bile. Bu-bu yüzden bilemiyorum. Daha olmaz. Öz-özür dilerim.” Bütün yüzüm utançla kıpkırmızı oldu. Gözlerimi kapattım ve başımı öne eğdim. Ölüm Zamanı – David Hewson pdf indir Kararsız bir elin saçlarımdan bir tutamı yüzümün önünden çektiğini hissettim. Jason nazikçe yüzümü kaldırdı. “Hey, sorun değil. Önemli değil. Özelse özeldir.” Sesindeki gülümsemeyi fark etmiştim. Gerçekten sorun etmediğini anlamamı istiyordu. “Gerçekten, Becca, dert etme Ölüm Zamanı – David Hewson pdf indir Ölüm Zamanı – David Hewson pdf indir Sayfa Sayısı: 500 Baskı Yılı: 2007 Dili: Türkçe Yayınevi: Altın Bilek Yayınları

Üst Alt