Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olcay Şahan: Ne mutlu bana

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
844374001518.jpg

Beşiktaşlı futbolcu Olcay Şahan, son saniyede attıkları golle kazanarak taraftarlarını daha da sevindirdiklerini söyledi.

Takımının galibiyet golünü atan Olcay, karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, maçlara genelde kendilerinin iyi başladıklarını vurgulayarak, ''Ancak bu hafta ilk 20 dakika kötüydük. Gol yedikten sonra [FONT=Arial, Tahoma, Times, serif]Beşiktaş[/FONT]'ın futbolunu oynamaya başladık. 3 puanı hak ettik. İnönü'deki maçlarda son dakikalarda gol yiyorduk ve taraftarları üzüyorduk. Bugün son saniyede attığımız golle taraftarlarımızı daha da sevindirdik'' diye konuştu.

Ligin ilk yarısında [FONT=Arial, Tahoma, Times, serif]Trabzonspor[/FONT] karşısında son saniyede kaçırdığı golle taraftarlara büyük üzüntü yaşattığının hatırlatılması üzerine siyah-beyazlı oyuncu, ''Trabzonspor maçından önce kötü dönemdeydik. [FONT=Arial, Tahoma, Times, serif]Sivasspor[/FONT] ve [FONT=Arial, Tahoma, Times, serif]Fenerbahçe[/FONT]maçları iyi geçmemişti. Son saniyede atamadığım gol takımı birleştirdi. Hocamız da en mutlu an olarak onu söyler. Beşiktaş o günden sonra futbolunu oynadı. Bu akşam son saniyede attığım golle kazandıysak ne mutlu bana'' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin attığı, ancak ofsayt gerekçesiyle sayılmayan golle ilgili soruyu ise [FONT=Arial, Tahoma, Times, serif]Olcay Şahan[/FONT], ''En son adam bendim. Ben de ofsayt diye gördüm. Kazandıktan sonra o şeylere bakmadık. Son haftalarda bize de böyle kararlar çıkıyor. Bugün biz şanslıysak ne mutlu bize'' diye yanıtladı.

Üst Alt