Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Olcan Adın için ilk adım atıldı

Forum Kalbi

Root
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    23
olcan-adin-icin-ilk-adim-atildi-4423081.Jpeg

Olcan Adın için ilk adım atıldı

Teknik direktör Mancini***8217;nin geçen sezondan beri istediği Trabzonlu yıldız için 2 milyon Euro ve Emre Çolak ya da Yekta önerildi

Galaatasaray'da yönetim transfer harekatını başlatmak adına teknik direktör Mancini***8217;nin tatilden dönmesini bekliyor ama bir yandan da radarında olan oyuncular için de nabız yoklamaya başladı. Beşiktaş***8217;ın da çok istediği geçen sezonun öne çıkan isimlerinden Olcan Adın için dün yönetim bazında ilk hamle yapıldı.

KARARI OLCAN VERECEK
MANCINI***8217;NIN daha önce de alınması yönünde rapor verdiği Trabzonlu yıldızın transferi konusunda Cimbom, bordo-mavili kulübe 2 milyon Euro ve Emre Çolak ya da Yekta Kurtuluş***8217;u önerdi. Hatta başkan Ünal Aysal, İbrahim Hacıosmanoğlu***8217;na iyi bir forvet almaları halinde Umut Bulut***8217;u da kendilerine verebileceğini söyledi.
BU aşamadan sonra artık iş sadece Trabzon***8217;dan ayrılmayı kesinlikle kafasına koyan Olcan Adın***8217;ın G.Saray ya da Beşiktaş***8217;tan birini tercih etmesine kaldı.
Sampiy10.com

Üst Alt