Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Okulun Hayatımızdaki Önemi

Zeynep1

¤ Cærpe di£m ¤
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    524

Her insan belirli bir yaşa gelmesinin ardından örgün eğitime kaydolarak eğitim almaya başlamaktır. Bu örgün eğitim her toplumda okullarda gerçekleştirilmektedir. Bu sebeple insanın bilgi ile donanmasında ve eğitimli bir kişi haline gelmesinde okullar büyük önem taşımaktadır.
Okula giden her çocuk, okumayı, yazmayı, ilerleyen yaşlarda da bilgiyi ve bilgiyi kullanmayı okullarda öğrenmektedir. Okula gitmeyen bir insan her şeyi yaşayarak öğrenmeye çalışacak bu da tam anlamıyla mümkün olmadığından cahil bir birey haline dönüşecektir. Okullarda öğretim yapılmakla birlikte eğitim de verilmektedir. Öğrenciler kendilerini okul sayesinde hem geliştirmekte hem de bilgili ve görgülü bir birey haline gelmektedir.
Okullarına gereken önemi vermeyen toplumlar geleceğin bilgi dünyasında isimlerini duyuramazlar. Bu nedenle okul insanlar ve toplumlar için tarifi edilemez bir nimettir. Bu nimetin değeri bilinmeli ve okulda gerekli olan tüm kurallara uyularak bu bilgi yuvasından en iyi şekilde faydalanılmaya çalışılmalıdır.

Üst Alt