Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Okullar Ne Zaman Açılacak?Bakan Ziya Selçuk Okulların Açılış Tarihini Açıkladı

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,440
31 AĞUSTOS'TA UZAKTAN EĞİTİM BAŞLIYOR
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk: 2020-2021 Eğitim-Öğretim 31 Ağustos'ta uzaktan eğitimle okullar açılacak, 21 Eylül'de seyreltilmiş şekilde yüz yüze eğitim başlayacak

Uzaktan eğitim araçları EBA televizyon kanalları, öğretmenleriyle yaptıkları canlı dersler, EBA internetin içeriğindeki birtakım konulardan oluşuyor. Ayrıca hazırlanan destek materyalları ile öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.

Okullarımızı açtığımızda öğrencilerimize, öğretmenlerimize, personele, servis sürücülerine varana kadar herkesin sağlık durumları, test kodlarıyla takip altında olacak. Gerekli önlemler alınacak.
Servislerde, okul bahçesi girişinde maske ve benzeri standartlar hususunda kılavuz çerçevesinde belirlenmişti. Öğrenci ve öğretmenlerimiz ve velilerimiz için rehber ve kılavuzlar hazırladık. Bunların ne şekilde uygulanacağının ayrıntısını da devam ettireceğiz.

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
Halkta bu cahillik devam ettiği sürece okulllar zor açılır. Maskeyi yüzlerinden çok her yerlerine taktılar!

DoNtSpEaK

- imzamı bıraktım teninde -
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,427
5 vaka ile kapanan okulların 1200 vaka ile açılması anlamsızdı zaten, isabet oldu.

Özel okul göndermesi manidar, yarın öbür gün özel okul öğrencilerinden birinin ölümü ile ortaya çılan vebali hangi Bilim Kurulu Üyesi ya da Bakan üstlenecek acaba..?

Ecren

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    894
İkinci dönem açılır inşallah
Öncesin de açılmaz gibi

Üst Alt