Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

”Oha Diyorum” Filmi Oyuncu Kadrosu ve Fragmanı

İlda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    114
”Oha Diyorum” Filmi Oyuncu Kadrosu ve Fragmanı

Yönetmenliğini ve senaristliğini Ersan Özer’in yapacağı bir film daha Türk seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Senaryo çalışmaları tamamlanmış olan filmde oyuncuların isimleri de ortaya çıktı. Dizinin çekimleri 10 Ağustosta başlarken filmin ilk duyurusu sosyal medya üzerinden yapıldı

Melih Abuaf, Fırat Sobutay, Alper Rende, Bahar Şahin, Mert Karadaş, Egemen Sancak, Zeliha Gümüş, Begüm Çağla Taşkın, Sezgi Sobutay ve Sıla Erkan gibi oyuncuların yer aldığı sinema filmi için geri sayım başladı.*”Oha Diyorum”*3 Kasım 2017 tarihinde vizyona girecek.

”Oha Diyorum” Filmi Konusu

Fırat’ın arabası hırsızlar tarafından çalınır. Arabanın içinde Fırat’ın kızının doğduğundan bu güne kadar çekilmiş olan tüm video ve fotoğraflar da mevcuttur. Bu resim ve videoların herhengi bir kopyası da bulunmamamktadır. Melih, Fırat ve Alper,arabayı bulmak ve hard diski ele geçirmek için yola düşer ve kendilerini hem komik hem de aksiyon dolu bir maceranın içinde bulurlar.

Dizibilgi

Üst Alt