Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Oğuz Atay'dan İz Bırakan Sözler

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Oğuz Atay'dan İz Bırakan Sözler​
Ben burdayım sevgili okuyucum, sen nerdesin?​

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Birini nasıl seviyorduk? Nerden başlıyorduk? İlk önce seviyor muyduk? Yoksa ilk önce güveniyor muyduk?​

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Bana çay pişir. Bırakalım her şey kendi kendine düzene girsin. Bırakalım zaman her şeyi halletsin.​

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Alışkanlıktan başka bir şey bilmedikleri için, sizin de yokluğunuza alışacaklardır.​

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Bana bugün, ne yapmalı? diye soracak olurlarsa, ancak önce kendini düzeltmelisin, diyebilirim.​

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Can kırıkları gibidir bazen kelimeler. Ağzına dolar insanın. Sussan acıtır, Konuşsan kanatır.​

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Normal bir insan olmak için zorladılar. Boş yere vakit kaybettirdiler. Olmayınca da anormal dediler.​

Üst Alt