Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Öğretmen atamaları da ertelendi

Yusuf

Deniz sevenlerden
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    245
Öğretmen atamaları da ertelendi

Eğitim - öğretim takvimindeki değişiklikle birlikte öğretmen atama tarihleri de ertelendi. Edinilen bilgiye göre atamalar en geç 15 Eylül’de yapılacak.

ogretmen-atamalari1.jpg

Milli Eğitim Bakanlığı, (MEB) tarafından daha önce 7 Eylül olarak açıklanan öğretmen atama tarihinin eğitim öğretim takviminde yaşanan değişiklikle birlikte ertelendiği öğrenildi.

37 BİN ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ DEĞİŞTİ!

Edinilen bilgiye göre atamalar en geç 15 Eylül’de yapılacak. Başvurular ise 4 Eylül’de alınmaya başlanacak.
MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu, daha önce yaptığı açıklamada 37 bin kadroya başvuruların 31 Ağustos’ta yapılacağını belirtmişti.

Sözcü-Eğitim

NiQuiL

Olduğu kadar,olmadığı kader!
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    125
Malesef ki Eğitim takvimi yönetmeliği gereği düzenler değişti. Paylaşım için teşekkürler

Üst Alt