Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Oğlum Yerinde Durmuyor

esinclc

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Benim oğlum bir dakika yerinde durmuyor, çizgi filmlerden izlediği şeyleri denemeye çalışıyor. Slugterra diye bir şey çıkmış çizgi film büyük oğlum vaktinde da pokemon vardı bu da ona benziyor. Oyuncağı var joker toys mağazasından aldık. Sülük atıp duruyoruz birbirimize ama yoruldum vallahi, sizinkiler de böyle hiç durmadan bir şeylerle oynuyorlar mı? Ya da takıntılı oldukları şeyler var mı?

Azra1

Omnia vincit amor !
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    214
Benim size bir kac onerilerim olacak:

En onemlisi cocugunuzla konusurken olumlu ve aciklayici sekilde konusmanizi tavsiye ederim. Bu birazda sabir isi fakat faydasini goreceksiniz. Birlikte daha cok egitici ve bilgilendirici oyunlar oynamalisiniz. Dikkatini daha cok yasina uygun oyunlara yogunlastirmalisiniz. Mesela; yapbozlar, oyun hamurlari, boyama kitaplari gibi... Bu oyunlari cocugunuzun onune birakip gitmemelisiniz. Onunla birlikte oynamali ve onu hevese getirecek sekilde konusmalisiniz.

Kucuk kucuk odullendirme yapabilirsiniz. Bu cocugunuzun hosuna gidecektir. Ornegin; bilgisayarda oyun oynamasini ya da televizyonda cizgi film seyretmesini odul olarak kullanabilirsiniz. Tabi sadece belli saaatlerde izin verin.

Aklima gelebilecek oneriler bunlar umarim faydasi olur :)

jdsezer

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1
Azra Haklı :) Kısaca Eğitici Öğretici Bir Yöntem Kullanmak Sizin İçin Yeterli Olur :)

Üst Alt