Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Oğlu evi ateşe verdi, anne ve kızı yanarak can verdi

sensizlikmis

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    469
Görgü tanığı: Komşunun oğlu eve gelerek küfürler saçarak, 'Sizi yakacağım' diyerek çekip gitti. Bir müddet sonra yanında getirdiği benzinle evi ateşe verdi

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde 60 yaşındaki Pembe Hopayılmaz ile kızı 32 yaşındaki Aysel Hopayılmaz'ın yanarak yaşamını yitirdiği yangının görgü tanıklarından yan komşu Şerafettin Karabey, yaşanan olayı anlattı.

Yangında bitişikteki kendi evinin de yandığını söyleyen Karabey, şöyle dedi:

J37kWq.jpg

"SİZİ YAKACAĞIM' DİYE ÇEKİP GİTTİ, SONRA YANINDA GETİRDİĞİ BENZİNLE EVİ ATEŞE VERDİ"

"Yangın çatıda aniden başladı, bitişikte bulunan benim evime de sıçradı ve benim evim de kullanılamaz hale geldi. Balkonda otururken komşunun oğlu eve gelerek küfürler saçarak, 'Sizi yakacağım' diyerek çekip gitti. Bir müddet sonra yanında getirdiği benzinle evi ateşe verdi.

İçinde bulunan 5 kişiden 3 kişiyi biz camdan dışarı çıkararak kurtardık. Bunlardan 1'i büyük ablası, 1'i kendi çocuğu, 1'i de yeğeniymiş.

2jYNP0.jpg

"BANYOYA SAKLANAN ANNE VE KIZ ÇIKAMADI"

Annesiyle diğer kız kardeşi banyoya saklandıkları için onlar çıkamadı. Biz de onları fark edip kurtaramadık. Bu arada itfaiye ekiplerini aradık. Gelen ekipler yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Ama şu anda benim evim de kullanılamaz hale geldi. Ben de dışarıda kalmış durumdayım, yetkililere de durumu bildirdim."

DHA

Kumral Ada

Sevebildiğin kadar Sev Hayat Kısa.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    49
Allah yardımcı olsun, üzüldüm bu duruma..

Üst Alt