Aşk hayatınızda yaşanacak olumlu gelişmeler, yaşamınızın tüm yönlerine ışık olup doğacaktır. Çarelerin bittiğini düşündüğünüz konularda gelişen olaylar, mucize gibi gelecektir sizlere. Aşkınızı ifade edin, davranışlarınıza yansıtın ve sevdiğiniz insanın sizin için ne kadar önemli olduğunu ona yansıtın. Evli ve ilişkisinde sorunlar yaşayan Oğlaklar, eşinize karşı duygularınız halen devam ediyorsa ve onsuz bir yaşamı düşünemiyorsanız ortak değerlerde buluşmak için bir adım atın. Rahatsızlıklarınızı tartışmaya dökmeden onu ikna etmeye çalışın. Göreceksiniz sakin tutumunuz onu da sakinleştirip doğru düşünmesini sağlayacak ve öfkesinin size olan sevgisinin önüne geçmesine engel olacaktır.
Günün Olumlaması: Sezgimin ve aklımın en üst seviyesindeyken kendi iç sesimin rehberliğine güveniyorum. Var olan tüm iyi özelliklerimi sevgiyle ele alıyor, geliştiriyor ve yaşamımdaki tüm karanlık noktalara ışık olup aydınlatmak için kullanmayı seçiyorum.
Günün Rengi: Beyaz
Günün Kristali: Rodokrozit
Günün Olumlaması: Sezgimin ve aklımın en üst seviyesindeyken kendi iç sesimin rehberliğine güveniyorum. Var olan tüm iyi özelliklerimi sevgiyle ele alıyor, geliştiriyor ve yaşamımdaki tüm karanlık noktalara ışık olup aydınlatmak için kullanmayı seçiyorum.
Günün Rengi: Beyaz
Günün Kristali: Rodokrozit