-
-
-
- MFC Puanı
- 79
Bugün özel yaşamınız önem kazanmakta. Beraber olduğunuz insanla yaşadıklarınızı değerlendirdiğiniz artı ve eksiler üzerine düşünerek kararlar alacağınız bir gündesiniz. İlişkinizle ilgili çözümsüz kaldığınız konularda aile bireylerinizin de objektif görüşlerinden faydalanabilirsiniz. Sıkıntılı bir beraberlik içindeyseniz ve yaşamın size getireceklerinden korkuyorsanız, İç sesinize kulak verin ve yaşadıklarınızı sadece karşı tarafı suçlamadan adilce değerlendirerek kararlar verin. Karar alırken korkularınızın esiride olmayın
Günün Olumlaması: Her gelen günle kendimi daha çok seviyorum, Kendimde değer veriyor ve ruhumun bana gönderdiği mesajların anlamları çözüyor kendimle barışıyorum. Yedi veren gülleri gibi her gün bir yeteneğim özelliğim gün yüzüne çıkıyor hayat yolunda başarılarıma bir yenisi ekleyerek yenileniyorum.
Günün Kristali: Sitrin
Günün Rengi: Turuncu
Günün Olumlaması: Her gelen günle kendimi daha çok seviyorum, Kendimde değer veriyor ve ruhumun bana gönderdiği mesajların anlamları çözüyor kendimle barışıyorum. Yedi veren gülleri gibi her gün bir yeteneğim özelliğim gün yüzüne çıkıyor hayat yolunda başarılarıma bir yenisi ekleyerek yenileniyorum.
Günün Kristali: Sitrin
Günün Rengi: Turuncu