Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

“O şutun gireceğini biliyordum”

Joe.

.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    406
bogdanovic-bogdan-kings-yell-media.jpg

Sacramento Kings, LeBron James’den yoksun Los Angeles Lakers’ı Bogdan Bogdanovic’in son saniye üçlüğüyle 117-116 yenmeyi başarmıştı. Maçı kazandıran üçlüğü atan Sırp yıldız 12’si son periyotta olmak üzere toplam 23 sayı attı ve takımının en skorer oyuncusu oldu.

Bogdanovic, maç sonunda muhabirlere maçı kazandıran üçlüğü hakkında şu açıklamaları yaptı;

“Bu, benim hayatım boyunca üzerinde çalıştığım tarzda bir şut. Hayatta hiçbir şeyin şansla geldiğine inanmam. Olay kendini adamakta.

“Takım arkadaşlarıma ve koçlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum. Son şut öncesi 2 kez kaçırmış olmama rağmen bana güvendiler, son seti benim için çizdiler. Doğrusunu söylemek gerekirse sayıya ulaşacağımı biliyordum

“Şutu elimden çıkarttığım an geri koşmaya başladım, çünkü o şutun gireceğini biliyordum.”

Üst Alt