Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Nuray Hafiftaş: İneğin sesi çoğu şarkıcıdan güzel

Behice

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
Türk halk müziginin güçlü sesi Nuray Hafiftaş uzun bir süredir İstanbul'un yanı başında köy hayatı yaşıyor. Çatalca'daki köy yaşantısını anlatan sevilen türkücü, "Bizim buradaki ineklerin sesi çoğu şarkıcıdan güzel" diyor.

İşte Hafiftaş'ın Bugün'e verdiği röportajdan bazı başlıklar..

"RUHUM HEP KÖYLÜ"
Ufak bir yer. Herkes birbirini tanıyor. Büyük şehirlerde insanlar birbirlerine selam bile vermiyor. Köyde herkesle selamlaşıyorum, sohbet ediyorum, dertleşiyorum. Bol bol köy yumurtası yiyorum. Hacı amca sağ olsun, arada bir süt de alıyoruz ondan. Hayalim köyde yaşamaktı. Allah nasip etti. Hayvanları çok seviyorum. Ben zaten köyde dünyaya geldim. Ruhum hep köylüydü.

*Neleriniz var?

Burada 20 kedim, 5 köpeğim var. Ramazan ayında 6 özürlü hayvan sahiplendim. 2 kör kedi, 1 kör köpek, 1 sağır kedi, 1 de üç bacağı olan kedim var. Onları koruma altına aldım. Onlara olağanüstü bir sevgi veriyorum.

*Burada bahçede çalışıyor musunuz, hayvan sağıyor musunuz, tavukların altından yumurta alıyor musunuz?

"İNEĞİN SESİ ÇOĞU ŞARKICIDAN DAHA GÜZEL"
İlk geldiğimde yan komşunun ineği vardı. Onu sağmayı bir kez denedim. Oturdum tabureye başladım sağmaya, inek kuyruğuyla yüzüme öyle bir tokat attı ki yüzüm kıpkırmızı kesildi. "Ayyy" dedim, o "mööö" dedi. "Ne güzel mööledin, çoğu sanatçıdan çok daha güzel bir sese sahipsin" dedim.O gün bugündür ineğin altına oturmam."

*Kızdığınız sanatçı arkadaşlarınız var mı?

"BAZI SANATÇILAR TOPLUMA KÖTÜ ÖRNEK"
Bazı sanatçılar medya maymunu. Kamerasız yaşayamıyorlar. Yatak odalarında bile kamera var. Yatak odalarını videoya çekip internette yayınlıyorlar. Çok ahlaklı bir durum mu? Sen nasıl halka örnek oluyorsun? Yatak odası, insanın mahrem yeridir değil mi? Bir de durmadan evlenip boşananlar var. Onlar da topluma yanlış örnek oluyorlar. Alışmış kudurmuştan beterdir derler ya, alıyor bir kocayı 2 sene sonra bırakıyor. Bir tane daha alıyor. Liste o kadar kabarık ki? 5'inci 6'ıncı kocayı alıyorlar. "Aaaa ben nikâhımı yaptım" diye de kıvırıyorlar.

Üst Alt