Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Not: Seni Seviyorum Filmi Hakkında Genel Bilgi

Zeynep1

¤ Cærpe di£m ¤
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    524
romantik_komedi_filmleri6-1a8.jpg

Vizyon Tarihi 15 Şubat 2008 (2s 6dk) Yönetmen: Richard LaGravenese Oyuncular: Hilary Swank, Gerard Butler, Lisa Kudrow devamı... Tür: Dramatik komedi , Romantik Ülke: ABD

Özet & Detaylar

Bir kadın için, sevdiği adama bütünüyle teslim olmuş ve bütün hayatının anlamını onun üzerine kurmuş hatta onunla nefes alırken, adamın bir hastalık nedeni ile çekip gidecek olması kolay kaldırabileceği bir şey değildir. Holly, kocasına aşıktır ve bir gün Gery ölümcül bir hastalığının olduğunu öğrenir. Tek istediği kendisinden sonra Holly için hayatı kolaylaştırmaktır artık. Bu vesile ile ölmeden önce bir sürü mektup yazar karısına. İşte bu mektuplar sayesinde Holly yeniden hayata tutunmayı öğrenecektir.

Orijinal adı:
P.S. I Love You

Zeynep1

¤ Cærpe di£m ¤
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    524
aynen @LaiLa mmm güzeldi bende çok beğenmiştim izlediğimde:s26:s26:s26:s26:s26:s26:s26

Mehmet

IRC Operatör
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    93
seviyorum falan geçin bu işleri :D en güzel film Spartacus

Yusuf

Deniz sevenlerden
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    245
Özlemek her zaman güzelllldir...