Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Nomads'un lezzetleri ve şovu kaçmaz!

RebeLLiouS

♕Rabid Dog♕
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    5,925
528b599d94022-300-t.jpg

Lezzet ve eğlencesiyle doğu ile batının kesişim noktası haline gelen Nomads İstanbul, yeni sezona dekorasyonunu tamamen değiştirerek merhaba dedi.

Uzun zamandır gitmiyordum, gidince gerçekten hayran kaldım. Misafirler sahneye daha yaklaşmış, gösterilerle daha iç içe bir konsept yaratılmış ki bence daha başarılı olmuş bu şekilde.

Arap ve Fas mutfağının geleneksel lezzetlerini bünyesinde bulunduran Nomads İstanbul’un şefleri yemeklerde bol miktarda nane, maydanoz, kekik, kişniş, limon, kermula (Fas baharatı) ve tarhunu kullanılıyor. Yemeğe başlamadan önce sultanlara laik bir sunumda Necefli Maşrapayla önce elleriniz gül suyundan geçiriliyor daha sonra tütsüler eşliğinde ise yemeğinize başlıyorsunuz. En taze malzemelerle hijyen standartlarına uygun olarak hazırlanan Nomads İstanbul menüsünü 4 ana yemek grubu oluşturuyor: soğuk mezeler, ara sıcaklar, ana yemek ve tatlılar… Lübnan veya Irak ekmeğiyle birlikte dev yuvarlak bakır tepsilerde sunulan mezeler bir araya geldiğinde bir yemeği oluşturabilecek küçük Arap Lezzetlerinden meydana geliyor. Damak zevkinize uygun mezeleri ve yeni lezzetleri deneme olanağı sağlayan Nomads İstanbul’da, tek yapmanız gereken kendinizi yemeklerini karşı konulmaz çekiciliğine bırakmak…

Nomads İstanbul’un şefi İsmail Bulut’un sizler için özenle hazırladığı yemek menüsünde, başlangıç olarak muhammara, Lübnan usulü narlı patlıcan ezmesi, Ebreh (Sarma), Hibeş ve Köpeoğlu Mançısı’nin tadına bakabilirsiniz. Ara sıcaklar kategorisinde, Falafel, sebzeli pastırmalı börek, sebzeli kıymalı içli köfte hem damak tadınıza hem de göz zevkinize hitap edecek. Dana incik, Nomads köfte ve fettush salatası ana yemeğin vazgeçilmezleri haline gelirken; dileyen konuklar yemek sonrası sütlaçlı ekmek kadayıfı, cezerye, bademli hurmalı çikolata veya meyve tabağıyla kendilerini Lübnan mutfağının tatlı diyarında küçük bir gezinti yaparken bulabilirler.

Nomads İstanbul’un zengin şarap menüsü, bu muhteşem yemek deneyiminde sizlere eşlik ediyor. Birçok dünyaca ünlü içkiyi bir arada bulunduran Nomads, aynı zamanda Kuzey Afrika’nın bazı özel şaraplarını bünyesinde bulunduruyor. Şarapların tümü yemeklerin tadına ve lezzetine göre uygun olarak seçiliyor. Nomads İstanbul sadece şarap menüleriyle değil, yerli yabancı tüm alkollü ve alkolsüz içecek menüleriyle de iddiasını ortaya koyuyor.

Nomads İstanbul yemek menülerinin yanında dans ve müzik performansıyla da bir hayli iddialı. Dj Adil Topçu eğlencenin dozajına göre ritmin akışını belirlerken; Türkçe ve yabancı müzik arşivinden en hareketli parçaları “mix” çalarak konuklara unutulmaz bir keyif yaşatıyor. Nomads İstanbul, ünlü zenne Diva, Fas asıllı dansöz Jihane Ahmid ile konservatuar eğitimi almış dansçıların fusion oryantal performanslarını sergilediği özel bir dans grubuna sahip. Dansçıların gösterileri ile renklenen Nomads İstanbul gecelerinin interaktif eğlence anlayışını tamamlayan Müslüm Döner’in darbuka şovu ise kulaklarınızın pasını silecek.

Özellikle bu şovu pür dikkat izlemenizi öneriyorum. Çünkü ben böyle bir şov görmedim. Müslüm Döner ve DJ'in birlikte gerçekleştirdiği performansa hayran kalacağınıza eminim, hatta izlerken öyle bir ruha bürünüyorsunuz ki hiç bitsin istemiyorsunuz.

Ben Nomads'in yeni haline bayıldım. En kısa sürede ziyaret edip, o enfes lezzetlerin tadına bakmanızı ve o görkemli eğlenceyi yaşamanızı isterim. Ha bir de unutmadan dilerseniz yemekten sonra Nomads'in falcısına fal bile baktırabilirsiniz :)

Üst Alt