Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Nilüfer "Kendi Cennetim" Albümü

Matilda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    81
g5DV7b.jpg

Nilüfer'in 6 yıl aradan sonra yepyeni şarkılardan oluşan ve "Kendi Cennetim" adını taşıyan yeni albümü 22 Mayısta müzik marketlerde yerini aldı. 2 yıl süren titiz bir çalışmanın ürünü olan "Kendi Cennetim" albümü, 13 yeni şarkıdan oluşuyor. 43 yıllık sanat kariyerindeki 24'üncü stüdyo albümü olan "Kendi Cennetim"de Nilüfer, ilk kez Sezen Aksu ve Nazan Öncel'den ikişer şarkı seslendiriyor.

Nilüfer, bu albümünde 2 amatör müzisyene kapı açtı. Kendi web sitesinden yaptığı duyuru sonucunda gelen yüzlerce şarkıdan seçtiği iki şarkıya albümünde yer veriyor.

Nokta
Söz - Müzik: Nazan Öncel / Düzenleme: Mustafa Ceceli

Hadi Kızlar
Söz - Müzik: Sezen Aksu / Düzenleme: Ozan Bayraşa

Vefa
Söz - Müzik: Adnan Ergil / Düzenleme: Mustafa Ceceli

Havalandı Ruhum
Söz: Sibel Algan, Nilüfer / Müzik: Nilüfer / Düzenleme: Mustafa Ceceli

Aylar Geçti
Söz - Müzik: Hakan Sancak / Düzenleme: Sinan Ceceli

Haziran Vakti
Söz - Müzik: Sezen Aksu / Düzenleme: Erdem Yörük

Elimden Gelen Bu Kadardı
Söz - Müzik: Şehrazat, Kemali Söylemezoğlu / Düzenleme: Volga Tamöz

Bu Tarafa
Söz - Müzik: Nazan Öncel / Düzenleme: İskender Paydaş

İki Eski Sevgili
Söz - Müzik: Onur Baştürk / Düzenleme: İskender Paydaş

Günahkar Zaman ( Neyleyim )
Söz: Gövher Hasanzade, Ayşe Birgül Yılmaz, Nilüfer / Müzik: Gövher Hasanzade / Düzenleme: Mustafa Ceceli

Seninim
Söz: Nilüfer, Sibel Algan / Müzik: Dimitris Dekos / Düzenleme: Febyo Taşel

Beklemem
Söz - Müzik: Adnan Ergil / Düzenleme: İskender Paydaş

Hazan
Söz - Müzik: Medar Neşet Kırşehirli / Düzenleme: Mustafa Ceceli

Keyifli Dinlemeler...:nota::nota::nota:

Üst Alt