Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

NetFramework Ve C ++ RunTime Bileşenlerini "GNU/Linux İşletim Sistemin'de" Çalıştırabilme

TRWE_2012

لِيَغْفِرَ لَكَ اللّٰهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِك
Moderatör
  • MFC Puanı
    15,970
Herkese Merhabalar Nerede Kalmıştık......!?
8)

Aşağıdaki ekran görüntülerini incelediğiniz zaman, Microsoft Yazılım Geliştirme Kitlerinin (SDK) GNU/Linux Mint 19.3 x86 MATE v1.22.2 (Classic Gnome v2.14) / LXDE 0.3.5 RC-1 / XFCE v4.20 / WindowMaker v0.95 Masaüstü Ortamlarına sahip işletim sisteminde kurulu olduğunu görmektesiniz.Bunu anlamı , Windows İşletim Sisteminde kullandığınız yazılımları ve oyunları , Linux sisteminde çalıştıracağınız'dır.

GGSEyd.png

9lMlW4.png

X4Vq6m.png

Sonuç olarak aşağıdaki resme bakın....Artık bu sistem'e hemen hemen (%75) windows altında çalışan yazılımların tamamı kurulabilir (buna oyun yazılımları'da dahildir.)

k7aL5T.png

Pekiyi Linux'un Wine Bölümünü böyle düzenlendiğinde istediğim Windows yazılımını GNU/Linux sistemi içinde kurup kullanabilir miyim? sorusuna yanıt......

PDF OLUŞTURMA VE AÇMA (İki Farklı PDF Yazılımı)

PDF OLUŞTURMA :

Qa2Ux9.png

OLUŞTURULAN PDF DOSYASI AÇMA:

wJVzE8.png

"Video işleme /renderleme yapabilir miyim ? GNU/Linux'da Windows yazılımı kullanarak....._?" sorusuna yanıt

SIkwhp.png

Üst Alt