Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Netflix'te bu yıl en çok hangi tür içerikleri izledik? 2020 Netflix en'leri

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,440
2020 yılının bitmesine kısa bir süre kala online film ve dizi platformu Netflix Türkiye, 2020 yılının en'leri açıkladı. Türkiye, bu yıl Netflix'te en çok drama ve komedi türündeki yapımları izledi. İşte Netflix Türkiye'nin 2020 notları...
Netflix; çok çeşitli ödüllü film, dizi, belgesel ve daha fazlasının internete bağlı binlerce cihaz üzerinden rahatlıkla izlenilmesini sağlayan bir yayın hizmeti. Online film ve dizi platformu Netflix, Türkiye'deki 3 milyon üyesinin 2020'de en çok neleri izlediğini duyurdu.

BU YIL EN ÇOK İZLENEN İÇERİK TÜRLERİNDE İLK SIRADA "DRAM"​

Netflix verilerine göre Türkiye'de 2020 yılında en çok izlenen tür dramaydı. Ama pandemi tedbirlerinin en yoğun şekilde uygulandığı zorlu bir yılda gülmeye de bolca ihtiyaç duyduk. Bu yüzden 2020'de en çok izlediğimiz ikinci tür komedi ve stand-up yapımlar.

AKSİYON ÜÇÜNCÜ SIRADA, KORKU VE GERİLİM 5. SIRADA YERİNİ ALDI​

Aksiyon, Türkiye'deki Netflix aboneleri arasında en fazla tercih edilen 3. tür. Ebeveyn kontrolleri sayesinde içeriklerin farklı yaş gruplarına göre filtrelenebildiği eğlenceli ve eğitici çocuk yapımları, en fazla tercih edilen 4.tür olurken; korku ve gerilim türü beşinci sıraya yerleşti.

GEÇEN SENEYE GÖRE ROMANTİK İÇERİKLER ARTIŞ GÖSTERDİ​

Netflix verilerine göre, yılın en çok çıkış yapan türü reality türündeki yapımlardı. İkinci sıraya yerleşen romantik yapımları izleme oranımız da bir önceki yıla göre ciddi ölçüde artış gösterdi.

NETFLİX'TE ARALIK AYI BİTMEDEN NELER İZLEYECEĞİZ?​

Netflix dizileri:
Selena: Tejano Müziğinin Kraliçesi (4 Aralık)
Big Mouth: 4. Sezon (4 Aralık)
Bridgerton (25 Aralık)
Equinox (30 Aralık)
Chilling Adventures of Sabrina: 4. Sezon (31 Aralık)

Netflix filmleri:
9 Kere Leyla (4 Aralık)
Mank (4 Aralık)
The Midnight Sky (23 Aralık)

Ragnar

Bilgi size güç verir ama karakter saygı uyandırır
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    29,290
Güzel paylaşım olmuş ellerine sağlık

Orçun

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    4,870
bildiğim kadarıyla tvnin internet bağlantılı olması gerekiyormuş. bildiğin al izle pcden daha iyi, bağlarsın hdmi ile normal televizyona. :)

Su°

'Obsession'
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    6,104
bildiğim kadarıyla tvnin internet bağlantılı olması gerekiyormuş. bildiğin al izle pcden daha iyi, bağlarsın hdmi ile normal televizyona. :)
İnternet bağlantılı WiFi var televizyonda arçelik model televizyonum ama indirilmiyor bilgisayarim yok telefon da şarj dayanmıyor bir çare bulabilirsem çok mutlu olucam

Orçun

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    4,870
İnternet bağlantılı WiFi var televizyonda arçelik model televizyonum ama indirilmiyor bilgisayarim yok telefon da şarj dayanmıyor bir çare bulabilirsem çok mutlu olucam
sizin konu burada var. androidde netflix desteği yokmuş. size tavsiyem ucuz bir 2. el hdmi bağlantısı olan bir laptop alın. öyle izleyin. bizim yerli modellere bu konularda güvenilmiyor maalesef.

Arçelikte netflix yok

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,440
Evet arkadaşlar maalesef 2018 yılından beri Netflix şirketi Arçelik televizyonlardan desteğini çekmiş bulunuyor. Dolayısıyla artık Arçelik marka akıllı TV’lerde Netflix uygulaması yok.

Daha da kötüsü bu uygulamayı yüklemenin de hiçbir yolu yok. Yani eğer Netflix üyeliğiniz varsa ve Arçelik TV alırsanız, maalesef izleyemezsiniz.

2019 yılında ve 2020 yılında da durum aynı. Halen daha Netflix desteğini kazanamamış bir Arçelik söz konusu. Aslında geçen yıl Netflix serisi adı altında yeni TV’ler satışa çıkarmışlardı ama bu seri de son buldu ve artık Arçelik sitesinde Netflix olan hiçbir tv bulunmuyor.

Forumlarda ve sosyal medyada bu konuyla alakalı olarak Arçelik demek pişmanlık demektir şeklinde sloganlar ve yorumlar bulunuyor.

Hatta Şikayet Var isimli platformda bu konuyla alakalı olan bir şikayeti paylaşmak istiyorum.

tv yi yeni aldım alırken netflix var denildi tv netflix yok arçelik pişmanlıktır. teknoloji yoksunluğu… yıl 2020 olmuş tv de kanal geçişleri çok yavaş. ses kalitesi hiç iyi değil. saçma sapan uygulamalar var medya merkezinde. o uygulamalarda da güncel olmayan diziler filmler var.
Gördüğünüz gibi arkadaşlar Arçelik TV’ye netflix yükleme diye bir şey şuan için söz konusu değil.

Orçun

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    4,870
arkadaşlar bir de ayarlar kısmında android sürüm yükseltme var mı bir de ona baksınlar. belki kurtarırlar yükseltme olanağı sağlıyorsa.

Su°

'Obsession'
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    6,104
sizin konu burada var. androidde netflix desteği yokmuş. size tavsiyem ucuz bir 2. el hdmi bağlantısı olan bir laptop alın. öyle izleyin. bizim yerli modellere bu konularda güvenilmiyor maalesef.

Arçelikte netflix yok
Çok düşündüm nasıl yapabilirim diye piyasada 500 üzerinde bağlantı yapabileceğim bir adaptör varmış ama görüntü kalitesini düzgün alamadıktan sonra o kadar para vermeye değmeyeceğini düşünüyorum LG televizyonlarda netflix görünce gerçekten arçelik pişmanlıktır diyorum bende, laptop konusunda da 2.el aldığımda elimde patlayacak olursa çok dardayım valla ?‍♀️

Cann

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    8,390
Öyleyse Arçelik tvde izlememin çarelerinden bazıları PC den veya telefondan yansıtırsınız ??

Orçun

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    4,870
Çok düşündüm nasıl yapabilirim diye piyasada 500 üzerinde bağlantı yapabileceğim bir adaptör varmış ama görüntü kalitesini düzgün alamadıktan sonra o kadar para vermeye değmeyeceğini düşünüyorum LG televizyonlarda netflix görünce gerçekten arçelik pişmanlıktır diyorum bende, laptop konusunda da 2.el aldığımda elimde patlayacak olursa çok dardayım valla ?‍♀️
500ün altında bile laptop bulursun hdmisi olan. yalnızca alırken diyeceksin hdmi televizyona tak göster diye. bilgisayarcılardan birinden alabilirsin. lgler evet kaliteli ama samsunglarda daha bir güzel. o gözlüklerle izlemiştim zamanında sanal gerçeklik olayı çok feci. ^^

Cann

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    8,390
Benim tvde de uygulama var aboneliğim yok ???

Cann

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    8,390
Nasıl bir arçelikmiş bu yansıtmada olmuyormuş bir çaresi vardır mutlaka ?

Üst Alt