Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Ne Yapacağımı Artık Ben de Şaşırdım!

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Jüri üyeliği yaptığı 'O Ses Türkiye' isimli yarışma programıyla popülaritesini artıran Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, önceki gün Yeniköy'de görüntülendi. Bir camide abdest alırken çekilen fotoğrafının Twitter'da paylaşılmasıyla gündeme gelen ünlü sanatçı, GÜNAYDIN'a çarpıcı açıklamalar yaptı.

BAŞIM AĞRIDI

Gökhan Özoğuz, sitemkar konuştu: "Twitter'dan çok başım ağrıdı. Fotoğraflarla ilgili açıklama yapmak için önceki gün ilk kez bir tweet attım. Ancak nasıl davranmam gerektiğine karar veremedim. Dini inancınla ilgili bir şey paylaşsan, 'İyi görünmeye çalışıyor' diyorlar. Bir şey söylemezsen de 'Neden söylemiyor, inancını saklamasın' diyorlar. Ne yapacağımı şaşırdım!" Kimseye açıklama yapmak zorunda olmadığını söyleyen sanatçı, "Beni daha önce hiç namaz kılmamış gibi lanse ediyorlar. Oysa ben 7 yaşımdan beri namaz kılıyorum" dedi.

Dr.Schultz

A+
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    14
Belkide Mor ve Ötesi'nin Solisti gibi ateist adam arıyorlar.
Ateistim dese kimse ne diyor bu demez.
İnsanoğlu.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Belkide Mor ve Ötesi'nin Solisti gibi ateist adam arıyorlar.
Ateistim dese kimse ne diyor bu demez.
İnsanoğlu.

Kesinlikle ya neden bukadar uzatildi ve bu adm sanki hristiyandida camida goruldu gibi dawranilmasina anlam veremiyorum. Yani dovmesi var rock muzik yapiyor diye bu adama dinsiz yaftasini asmaya kimsenin hakki yok bence.

Üst Alt