Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

  • Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Ne iş yapıyor?

AlaaddinKaraca

Hail Satan
MFC Üyesi
Konum
Mersin
  • Üyelik Tarihi
    21 Nis 2013
  • Mesajlar
    1,851
  • MFC Puanı
    45
Yurtdışında yaşayan ve memleketi olan kasabaya yıllar sonra dönen adam, merkezi bir kahveye oturur ve hatırlayabildiği kişilerle sohbet eder. Bir ara, kendi yaşlarda bir oğlu olması gereken Ali Amca'yı görür. Yanına gider, hal hatırını sorar, sonra lafı akranı olan Hulusi'ye getirir: -"O ne iş yapıyo şimdi Ali Amca?" -"Valla önce çiftçilik yapmaya çalıştı, beceremedi. Sonra inat etti, bir şekilde hukuk fakültesini de bitirdi ama avukatlığı da yapamadı..." -"Tüh yahu, çok severdim onu. Hiçbir iş tutturamadı demek..." -"E öyle olunca o da n'apsın, milletvekili oldu..."
 
Üst Alt