Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

MyLife.

Darwin

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    39
ismim Ali 24 yaşındayım antalyanın alanya ilcesinde yaşıyorum ... 2002 den beri irc sunucularındayım 2004 yılında profesyonel olarak helper liğa zurna.net de başladım daha sonra helpsop helpmaster gibi görevlerde bulundum 2 yıllık bir help calışmasından sonra server admin olarak ReiS in yönetiminde bulundum 1 yıllık calışmadan sonra oradan ayrılıp irc'e bir sebepden dolayı ara verme kararı aldım daha sonra 2010 a kadar irc e hic girmedim ilgilenmedim taki software (volkan)ı msn eden görünceye kadar Mircturk de helpdesk,ciodesk olarak görev almaya başladım kısa bir calışmadan sonra tekrar ara verdim ve 2012 ye kadar yine irc den uzak bir yaşam sürdürdüm daha sonra scheat(yılmaz) ın zurna.net help founderi olmasıyla birlikte tekrar help e giriş yaptım ve sunucu sayibleri değişmesinden dolayı orayı bırakıp sohbet.net e geldim sohbet de help ekibinde yer alıyorken oper olarak sohbet.net yönetimine dağil oldum şuan sohbet.net yönetiminde oper olarak irc hayatıma devam ediyorum ... saygılar...

Üst Alt