Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Mutlu Kaya'ya silahlı saldırı

aLew

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    51
iyarbakır'ın Ergani ilçesindeki evinde başından silahla vurulan 'Sesi Çok Güzel' yarışması finalisti Mutlu Kaya, ağır yaralandı. Kaya'yı İstanbul'a getiren Sibel Can haberi alınca isyan etti.
«Önceki Haber Sonraki Haber»
PaylaşTweetlePaylaşGönderYorumla
Diyarbakır'ın Ergani ilçesindeki evinde başından silahla vurulan 'Sesi Çok Güzel' yarışması finalisti Mutlu Kaya, ağır yaralandı. Kaya'yı İstanbul'a getiren Sibel Can haberi alınca isyan etti.

Son güncelleme: 18 Mayıs 2015 11:55

Ergani ilçesinde, ulusal televizyon kanalındaki ses yarışmasına katılan Mutlu Kaya, evinde uğradığı silahlı saldırıda yaralandı. Fatih Mahallesi'ndeki evinde henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce tabancayla başından vuruldu. Hane halkının haber vermesiyle olay yerine polis ve 112 acil servis ekipleri sevk edildi. Mutlu Kaya Ergani'de yapılan ilk müdahalesinin ardından Ergani Devlet Hastanesine kaldırıldı.

SİBEL CAN: NASIL KIYDILAR SANA
Haberi alan Sibel Can Instagram sayfasında Muıtlu Kaya'nın fotoğrafını paylaştı ve altına "Benim güzel Mutlu kızım nasıl kıydılar sana. Çok üzgünüm. Yarışma sayesinde tanıdığım, binlerce pırlanta kızımızdan biri olan Mutlu'nun sağlık durumu şu anda çok kritik. Acil şifalar diliyorum. Dualarımızı eksik etmeyelim.." notunu düştü.

SİBEL CAN "VELİAHTIM" DEMİŞTİ
Sibel Can, Mutlu Kaya'yı takımına katmak için Diyarbakır'a gitmiş ve çalıştığı okul kantininde ziyaret etmişti. Can, ayrıca genç yarışmacı için "veliahtım" demişti.

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Kaya'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Saldırıyı düzenleyen kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı. alıntı.

28840503.jpg

ALgos

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    27
Televizyona çıktığı için değildir umarım :(acil şifalar versin rabbim :/

Üst Alt