Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Mustafa Kemal Türkiye’si bu değil

Asia

"ɦüȥüɲƙɪ єɲ çơƙ ɣʌƙɪşʌɲɗɪɾ ƅɪȥє!!!"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    120
Usta oyuncu Tarık Akan Sözcü’ye konuştu; Atatürk’e her gün hakaret edil*mesini içime sindiremiyorum...

Murat Sökdü – Sözcü
Ünlü sanatçı Tarık Akan, Sözcü’ye ye çarpıcı açıklamalar yap*tı.

“Atatürk’e her gün hakaret edilmesini içime sindiremiyorum. Başbakan ülkeyi kral zihniyetiyle yönetiyor” dedi.

Türkiye’nin kurulduğu günden beri hiçbir komşusuyla arasının bugünkü kadar kötü

olmadığını söyleyen Akan, “Atatürk’ün devlet adamlığını özlüyorum” diye konuştu

Türk Sineması’nın dev aktörü Tarık Akan, gündeme dair ne varsa SÖZCÜ’ye anlattı. İşte, AKP iktidarının politikalarını yer*den yere vuran Akan’ın sözleri:
Ben bugünkü Türkiye’yi içime sindiremiyorum. Şu hale bir bakın. Büyük devlet adamı Atatürk’ün manevi değerlerine he*men her gün hakaret ediliyor, kahroluyorum.

Atatürk’ü özlüyorum. Eminim ki benim gibi düşünen mil*yonlarca insan var. Onun felsefesini, kudretini, devlet adamlığını özlüyorum. O büyük bir dünya lideriydi.

Türkiye Cumhuriyeti kurulduğu günden bugüne dek hiç*bir komşusuyla ilişkileri bu kadar kötü durumda olmadı. Kıbrıs istisnası dışında, Türkiye asla komşularıyla savaş noktasına gelmedi. Ülke yönetmek ayrı bir sanattır.

Atatürk’e saldırılar 1980 darbesini fırsat bilen kesimlerin anlayışıdır. Düşmanlıkları kıskançlıktan kaynaklanıyor. Bunlar Mustafa Kemal’in saçının teli dahi olamazlar.
Ne yazık ki Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nde bugün kendini kral zanneden bir Başbakan tarafından yö*netiliyoruz. Tayyip demokrasiden söz ediyor ama demok*rasiyle ilgisi bile yok. Tek başına istediği kararları veriyor, uygulatıyor. Başkanlık düşüncesinin altında yatan gerçek budur.

Suriye tezkeresinin Meclis’ten geçmiş olması büyük bir skandaldır. Kimse kıvırmasın. Bu adı konulmamış bir savaş tez*keresidir.

Tek bir Türk askerinin bile Suriye’de ölmesi, felaketler zinciri anlamına gelir. Ordu Suriye’ye girerse Tayyip gider, o parti de biter.

Ben asker çocuğuyum. Bugüne kadar hiç korkmadım. Ama Mustafa Kemal Türkiye’si bu değil. Manzaraya bir bakın. Türk Ordusu’nu hallettiler. Komutanlar, milletvekilleri, gazeteciler Silivri’de. Yani sergi yapsanız hepsini bir araya toplayamaz*sınız. Çok yazık…
Adına başbakan dediğimiz kral, kendine karşı gelen herkesi içeri attırıyor. Ben Silivri’de yatan bu insanların tamamen suçsuz olduklarına yürekten inanıyorum. Adalet bir gün mutlaka tecelli edecek ama bu insanların hapishanede geçen yıllarını geriye kim verecek?
TSK bünyesindeki üst düzey generallerin sayısını toplasak herhalde Silivri’de yatan paşalarla eşdeğerdir. ‘Kral’ı eleşti*renlere, muhaliflere nefes aldırılmıyor. Parmağıyla işaret ettiği insanlar içeri alınıyor. Ben 63 yaşındayım böyle bir Türki*ye hiçbir zaman görmedim.
AKP yandaş medyayla birlikte yürüyor. Böylesi de Cumhuriyet tarihinde ilk oluyor. Bir başbakan düşünün ki kendi kongre*sine seçmece medyayı davet ediyor ama işine gelmeyen haberleri tüm gerçekliğiyle yayınlayan medya organlarını kon*greye almıyor. SÖZCÜ gibi aslan yürekli bir gazete Tayyip’in işine gelmiyor. Bu halkın haber alma özgürlüğüne vurulan darbedir. Aslında burada medya kuruluşları değil, halk cezalandırılıyor. Halkımız bunun farkına varmalı.

Milletin hali perişan. Son zamlar beli bükük olan vatandaşı kambura çevirecek. Fakat insanlar korkuyor, sesini çıkaramı*yor. Sesini çıkaran biber gazıyla terbiye ediliyor.
Kış mevsimine girdik. Eğer Rusya vanaları kapatırsa vay halimize. Doğalgazı Rusya’dan alıyoruz. Suriye’nin yanında yer alan bir Rusya kozunu tabi ki oynayacak. Eğer Suriye ile savaşa girilirse ilk kaybedeceğimiz doğalgaz olacak.

Inde Deus Abest

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    6
bu devletin böle olmasının tek sorumlusu A.K.Partidir onun yuzunden turkıyede ne kukuk kaldı ne duzen kaldı yakında atuturku bile kaldırıyorlar yavaş yavaş hıssettırmeden devleti sata sata ulkede toprak bırakmıcaklar yakında ama akp de haklı bulmuş bizim gibi KOYUN gibi milleti bırakır mı resmen bu partiye oy verenlerın hepsi uyuyor uyuyor azız nesinin bi lafı vardı türkiyenin yuzde 61 i salak diye aynen katılıyorum bilmeden düşünmeden oy atanlar şimdi neler düşünuyordur bunu tahmın etmek hiç de zor degildir ama şunu unutmasınlar ki ataturk mıllıyetçiligini yaşatan türk gençleri her an ustunuze kara duman gibi inicek haberleri olmadan ve sende yargılanacaksın sayın başbakan devlete verdıgın bu zararlardan dolayı ATAM İZİNDEYİZ......

Thetis

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    11
Bu gönül hırsızı, düzenbaz din tacirleri, karanlıklara dünyasının egemenleri olarak, sanayiden ticarete, spordan sanata, gazeteden televizyona,eğitimden siyasete, yerel yönetimlerden merkezi yönetimlere dek uzayan her dalda saflaştılar. kadrolaştılar, etkin konuma gelip Türkiye'yi kuşatarak söz sahibi oldular. İnsanfsızca can aldılar, kan akıttılar.

Thetis

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    11
Bunlar İslam aleminde ilk kez ''Hariciler'' olarak ortaya çıktılar. Mescitte Ali'yi hançerlediler.Emeviler olarak iktidara geçtiler. Muhammed'i islamı saltanata dönüştürüp evinde Hasan'ı zehirlettiler , Kerbela'da Hüseyin'i şehit ettiler, Güçlerini arttırdılar. Bağdat'ta Hallacı Mansur'u yakıp küllerini savurdular sonra Nesimi'nin derisini yüzdüler. Serez'de Şeyh Bedrettin'i, Sivas'ta Pir Sultan'ı astılar. Menemen'de Kubilay'ı kestiler. Madımak'da aydınları yaktılar.

tetikçi olarak Hizbullah gibi İslamcı terör örgütlerini yaratıp, din adına Muammer Aksoy'dan Uğur Mumcu'ya, Bahriye Üçok'tan Turan Dursun'a , Ahmet taner kışlalı'dan Ali Gaffar Okkan'a dek yüzlerce aydın ve masum insanları katlettiler.

Sözüm meclisten dışarı.. diyelim

Diyor ki üstad Nazım Hikmet

Asırlardan beri bu kara kuvvetler
bir yara ki ruhumuzda kanıyor.
susuz bir kurt gibi homurdanıyor
bir nura koşarsa eğer memleket
bu kara kuvvetin kara elleri
böyle sarılırken boğazımıza
gönüllerimiz de biz bu hırsıza
hala veriyoruz en kutsal yeri
....

devam eden o eşsiz dizeler.

Diyor ki Aydınlanma devrimini kalem savaşçısı,Atatürk'ün yakın arkadaşı, Yunus Nadi'nin oğlu Cumhuriyet gazetesi baş yazarı Samimi Atatürkçü Nadir Nadi;
''ATATÜRK'E KÜFREDEREK, ATATÜRK DEVRİMLERİNİ TAHRİP EDEREK BEN ATATÜRKÇÜYÜM DİYENLER EĞER ATATÜRKÇÜ İSE BEN DEĞİLİM .

yine diyor ki üstad Nazım Hikmet;
''VATANI MANDACI YAPMAYA ÖZ VARLIKLARINI SOYMAYA VE SATMAYA ÇALIŞANLAR EĞER VATANPERVER İSE BEN VATAN HAİNİYİM!!!!!!!''

diyorum ki Nazım Hikmet üstad'ımız gibi samimi dindarların adına saygılarımla..

'' Bu sahtekar din bezirganları eğer dindar iseler ben değilim ''

. Noktaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thetis

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    11
Necip Fazıl Üstad'ımız ;
'' İRTİCA, YATAĞIMIZIN BAŞ UCUNDAKİ BİR BARDAK SUYA KARIŞTIRILAN ZEHİRDİR. KUBİLAY'IN KATİLİ, DERVİŞ MEHMET'İN MENEMEN KAPILARINA SOKULUŞU GİBİ UYKUMUZU BEKLER VE AYAKLARIMIZIN UCUNA BASA BASA GELİR ''

hakimiyet-i milliye Gazetesi'nden çıkan makalesi.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Kim özlemiyorki Atatürk 'ü ve Gercek devlet adamLığını ..​

Üst Alt