• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Mustafa Kemal ATATÜRK için 1881'Den Geriye Sayalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,468
MFC Puanı
34,670
Bir dizi daha ekranlara veda ediyor. Kanal D’de yayımlanan Barakuda Yapım imzalı ‘İsimsizler’ dizisi, 27. bölümde ekran yolculuğunu noktalıyor. Reyting canavarına yenilen İsimsizler dizisinin senaryosunu Ali Doğançay ile Okan Lalik kaleme alıyordu. İşte İsimsizler hakkında ayrıntılar…

Bu sezon Volkan Kocatürk'ün yönetmen koltuğuna oturduğu dizide Uğur Güneş, Hande Soral, Kürşat Alnıaçık, Bülent Alkış, Çağkan Çulha ve Musab Ekici gibi ünlü isimlerden oluşan çok kalabalık bir oyuncu ekibi rol alıyordu. ‘İsimsizler'in yerine Kanal D'de Çağla Şıkel ile Alişan'ı buluşturan “Dostlar Mahallesi”nin başlayacağı konuşuluyor.

FİNAL BÖLÜMÜ ÖZETİ

İsimsizler silahları kurtarmak için bastıkları terörist kampında kapana kısılmışlardır. Fakat hem mücadeleci ruhları hem de yardıma gelen Türk askerleri sayesinde kurtulmayı başarırlar. Silahları geri alıp İstanbul'a dönen İsimsizler, Kudret'in serbest bırakıldığını öğrenince onu yakalamak için ant içerler.Pes etmeyen Kudret ise Biruske ve Dayı'yı karşı karşıya getirecek şeytani bir plan hazırlar. Bu plan baba-kızın sonu mu olacaktır yoksa Kudret'in sonu mu?

Diğer taraftan Kudret ve Savcı büyük bir oyunun daha peşindedirler. Çok önemli iki mühendise suikast düzenleyeceklerdir. Çünkü bu iki mühendis başta Savcı ve Kudret olmak üzere devlet içine sızmış hain yapılanmayı ifşa etme hazırlığı içerisindedirler.

İsimsizler girdikleri son mücadeleden galip çıkabilecekler midir? Suikasti önleyip devleti hainlerden temizleyebilecekler midir? Yoksa kazanan Savcı ve Kudret mi olacaktır?


cCCAgFE7wI9Wj1tY.jpg


DİZİSİNİN HİKAYESİ

Fatih Keskin, gözlerini uzun bir koma süresinin sonunda İstanbul'da açıyor. Virankaya'da kalleşçe bir pusuya düşen ve arkadaşlarını kaybeden Fatih Keskin artık sadece isimsiz değil aynı zamanda ölü olarak gözükmektedir. Vatan için çalışan bir gizli bir teşkilata giren Fatih'in görevi, Türkiye'yi karanlığa götürmek isteyen enerji baronlarının peşine düşmek ve kendi çıkarları için Türkiye'de terör yaratmaktan çekinmeyen çok gizli bir organizasyonu çökertmektir.

Bu gizli örgütün hedefi, yarattıkları kaos ortamında Türkiye'nin enerji koridorlarını ele geçirmektir. Savaştığı düşman şimdi çok daha güçlü, çok daha acımasız olan Fatih'in yanında can dostları Dayı ve Murat vardır. Ayrıca yeni silah arkadaşları Handan ve Tufan, onu bu büyük savaşında yalnız bırakmayacaktır. Fatih'e İstanbul'un karanlık ve dolambaçlı yollarında yol gösteren ise, yeraltı aleminin en sayılan isimlerinden biri, Kor Yakup olacaktır.

Sozcu
 

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,468
MFC Puanı
34,670
Sımsıcak, birbirine bağlı, sevgi dolu insanlardan oluşan bir mahalle...

Birbirine siyah ile beyaz kadar zıt karakterde iki kardeş olan ve taksi şoförlüğü yapan Metin’le (Alişan) Çetin’in (İnan Ulaş Torun) hem sevgi hem de çatışma dolu hikayesi.

Taksi durağının sahibi ve tüm mahallenin ablası Neriman Annenin (Zeynep Eronat) zorluklar karşısındaki dimdik duruşunun, yetenekli oğlu Çağatay’ın (Ceyhun Fersoy) oyunculuk hayalleriyle çelişen gelecek beklentilerinin, birbirlerine tutunarak ayakta kalan baba kız Hasan (Turan Özdemir) ve Bahar’ın (Buse Varol), Metin’in liseli kızı Bilge’nin (Su Dura) hayatı öğrenmeye başlayışının, Rus aşkını çok sevdiği annesine kabullendirmeye çalışan Selim’in (Ersin Korkut), çapkın, işe yaramaz kocasını hem seven hem terlikle döven Seher’in (Çağla Şıkel), bir yandan eltisiyle bir yandan kızının ergenlik bunalımlarıyla uğraşan Füsun’un (Hande Katipoğlu), başlarına ne dert açarlarsa açsınlar tatlı yaramazlıklar yapmaktan vazgeçmeyen Yamaç’ la Serkan’ın hikayesi…


Dostlar Mahallesi Oyuncuları Kimlerdir?

uk3HQ_1511341087_4428.Jpeg


Alişan

19 Haziran 1976’da Kasımpaşa, İstanbul’da dünyaya gelen ünlü şarkıcısının asıl adı Serkan Buraktır. Ailesi aslen Bingöl’ün Kiği ilçesinden olan Alişan, 21 yaşındayken Prestij Müzik‘le çalışmaya başladı. Sana Birşey Olmasın (1997) adlı kaseti yayımlandı. Alişan, albümden çıkarttığı ‘Kralı Gelse’ adlı parçayla tanındı. Alişan daha sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuarı‘na girdi.

Alişan, 1998’de Aynalı Tahir adlı diziyle televizyon seyircisinin karşısına çıktı. Daha sonra Erol Köse ile çalışmaya başlayan ve 1999’da ‘Var Ya’ adlı ikinci kasedini çıkartan Alişan, dizi oyunculuğuna da devam etti. Aynı yıl ‘Kurt Kapanı’ (Falçata Kemal rolünde), 2001’de ise ‘Aşkına Eşkıya’ adlı dizide başrol oynadı. 2004 yılında ‘Papatya ile Karabiber’ isimli filmde rol aldı. 2004’de yönetmenliğini Yaşar Seriner’le birlikte Serdar Akar’ın yaptığı Cennet Mahallesi adlı komedi dizisinde Çağla Şikel ile başrolü paylaştı.

Nisan 2007’de ‘Kimselere Güvenmiyorum’ adlı 3. albümünü çıkarttı. Daha sonraki yıllarda Senfonik Çağdaş İlahiler, Sevgilerimle, on, Melekler İmza Topluyor, Seni Biraz Fazla Sevdim, İhtiyacı Var, Ölümsüz Aşklar adlı albümlere imza attı. Alişan ve yakın arkadaşı Çağla Şikel uzun süre farklı televizyon kanallarında Herşey Dahil adlı televizyon programını sundu.

FzXof_1511341107_43.jpg


Çağla Şikel

2 Ocak 1979 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Çağla Şikel'in annesi Adanalı babası Karslıdır. Çağla Şikel’in babası Azerbaycan Türkü’dür. İlkokula 1985 yılında başlayan Çağla Şikel, ilkokul 4. sınıftayken devlet konservatuarına yazıldı. Bale eğitimi alan Çağla Şikel 1993 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nın ortaokul bölümünden mezun oldu. Üniversite eğitimini de Mimar Sinan Üniversitesi’nde alan Çağla Şikel aynı üniversitede yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır.

9 Ağustos 2008’de Emre Altuğ ile evlenen Şikel'in, bu evlilikten iki erkek evladı vardır. Çağla Şikel tiyatro, dizi, sinema oyunculuğunun yanı sıra mankenlik ve fotomodellik yapmıştır. “Odesa” ismini taşıyan filmde rol alan Çağla Şikel Fındıkkıran Balesi, Külkedisi, Yedisi Birden ve Sihirbaz gibi oyunlarda rol almıştır. Sunuculukta yapan Çağla Şikel“Dansa Var Mısın?”adlı programı sunmuş ve 2012 yılında “Bugün Ne Giysem” moda programında jüri üyeliği yapmıştır. Çağla Şikel uzun bir süre Alişan’la birlikte sabah programı da sunmuştur.

vem96_1511341126_4727.jpg


Hande Katipoğlu

13 Mart 1983 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Hande Katipoğlu, Bilfen Koleji sonrası Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi'nde sosyoloji eğitimi almıştır. Daha sonra İstanbul'da TÜRVAK Sinema-TV Eğitim Merkezi'ne devam etmiştir. Dizi oyunculuğu, sunuculuk ve reklam işleri yapmaya başladı. Dizilerde oyunculuk yapmasının yanında kendisinin bir de sigorta acentesi vardır. 2004 senesinde Bambaşka Biri adlı programda sunuculuk yaptı. 2010 yılında "Yahşi Cazibe" dizisinde Simge karakterini canlandırdı. 2012 yılında senaristliğini Gani Müjde'nin yaptığı Pis Yedili dizisinde Nevriye Kaçak rolünde oynadı.Hande Katipoğlu, Ağustos 2010 yılında işadamı Cenk Seyhun ile evlendi. 26 Eylül 2011 tarihinde boşandı. 2013 yılında "Arkadaşım Max" adlı filmde oynadı.

bquez_1511341186_3852.jpg


Zeynep Eronat

9 Temmuz 1963 tarihinde İstanbul‘da dünyaya gelen Eronat'ın, Miraç Eronat (d. 28 Eylül 1970) adında oyuncu olan bir kız kardeşi vardır. İlkokulu ve ortaokul birinci sınıfı Bandırma‘da okudu. Ortaokul ve liseyi Ankara‘da bitirdi. Tiyatrocu Güven Hokna‘nın sınavlara çalıştırmasıyla kazandığı Hacettepe Üniversitesi, Ankara Devlet Konservatuarından 1985 yılında mezun oldu. Ve Bursa Devlet tiyatrosuna stajyer sanatçı olarak çalışmaya başladı. 1987 yılında Ankara Devlet tiyatrosuna tayin oldu

Zeynep Eronat, 2002 – 2003 yılları arasında, “Asmalı Konak” dizisinde “Piraye” rolüyle ismini duyurdu. 2007 – 2010 yılları arasında “Parmaklıklar Ardında” adlı dizide; 2014 yılında senaristliğini ve yönetmenliğini Osman Sınav‘ın yaptığı Milli İstihbarat Teşkilatı‘nı konu alan televizyon dizisi “Kızıl Elma” televizyon dizisinde; Zeynep Eronat (Meryem Kadıoğlu) karakterini canlandırırken, kardeşi Miraç Eronat (Adalet Kırımlı) karakterini canlandırmıştır. Usta oyuncu yıllardır birçok dizi, film ve tiyatro projelerinde rol alarak, ödüllere layık görülmüştür.

dVsBd_1511341228_8107.jpg


İnan Ulaş Torun


1 Ocak 1982’de dünyaya gelen Toruni 2005 yılında atv'de yayınlanan Beyaz Gelincik isimli dizide oynadığı Zeki karakteri ile tanındı. Bunun öncesinde Sırlar Dünyası ve Bir İstanbul Masalı gibi dizilerde de oynadı. Bazı sinema filmlerinde de rol alan oyuncu 2010 yılında Halil İbrahim Sofrası ve 2011 yılında Bir Çocuk Sevdim gibi dizilerden sonra, Leyla ile Mecnun (dizi) dizisinde 21. bölümde rol aldı. 2012 ve 2013 yıllarında TRT 1'de yayınlanan 6 Mantı isimli komedi dizisinde Murat karakteri ile başrolde oynayan oyuncu, Ocak 2014'te TRT1'de yayınlanmaya başlayan Bir Yusuf Masalı isimli dizide de başrolde oynadı. Genç oyuncu başrollerini Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in oynadığı Düğün Dernek 1 ve 2 filmleriyle adını duyurdu.

ASzXH_1511341280_0848.jpg


Ceyhun Fersoy

Ceyhun Fersoy, 18 Temmuz 1982 tarihinde İstanbul'da doğdu. Çocukluğu babasının mesleği gereği İsviçre, Fransa ve İstanbul üçgeninde geçti. İlk, orta ve lise eğitimini İsviçre, Fransa ve İstanbul'da tamamladı. 2000-2001 yıllarında TÜRVAK Sinema Televizyon Eğitim Merkezi Yapım Yönetim Bölümü'nde eğitim aldı. Eğitimine 2005-2006 yıllarında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Actor Studio'da devam etti. 2005 yılında BKM Atölye çalışmalarına katıldı. BKM yapımı 'Bir Demet Tiyatro' dizisinde bir rol aldı. Ceyhun Fersoy, 'Bir Demet Tiyatro'nun yanı sıra Ana Kuzusu, Kurtlar Vadisi, İki Aile dizileri ile Neşeli Gençlik filminde ve Seksenler, Çocuklar Duymasın dizisinde rol aldı. Genç oyuncu Seksenler dizisinden rol arkadaşı Begüm Öner ile 2015 yılında hayatını birleştirdi.

bprSA_1511341344_8289.png


Buse Varol

1990 yılında Manisa’da dünyaya gelen Buse Varol, Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Bölümünden mezunudur. 2 yıl kadar özel bir eğitim kurumu olan Dershanede stajyer öğretmenlik yapmıştır. 2012 yılında düzenlenmiş olan Miss Turkey güzellik yarışmasına katıldıktan sonra ün kazanan güzel oyuncu uzun süre modellik yaptıktan sonra oyunculuk alanına geçmiştir. Usta oyunculardan dersler alan Varol, Tozlu Yollar dizisinde Şerife karakterini canlandırmış ve Arka Sokaklar Dizisinde Yasemin İsimli bir Polis memurunu canlandırmıştır.

psoXP_1511341399_0204.jpg


Turan Özdemir

10 Kasım 1952 tarihinde Muğla'nın Yatağan ilçesinde dünyaya gelen başarılı oyuncu Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olduktan sonra İzmir Devlet Tiyatrosu'nda görev aldı. Bir süre İzmir Devlet Tiyatrosu'nda görev yaptıktan sonra, ardından İstanbul'a yerleşti.2001 yılından itibaren kamera karşısına geçerek bir çok sinema filminde görev aldı. Turan Özdemir, oyuncu kadrosu Muğlalı vatandaşlardan oluşan ve çekimleri de yine Muğla'da gerçekleştirilen "Dondurmam Gaymak" adlı sinema filminin başrol oyuncusu bu filmle ünlendi. Pis Yedili dizisinde öğretmen Hasan Paşa karakterini canlandırdı. 10 Haziran 2006 tarihinde 13. Altın Koza Film Festivali'nde en iyi erkek oyuncu ödülünü aldı. Turan Özdemir, Müzeyyen hanım ile evli olup Ezgi adında biri kız, 2 çocuk babasıdır.

UioZ3_1511341443_6475.jpg


Tayfun Sav

7 Aralık 1959 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. Türk film ve dizi oyuncusu unvanının yanı sıra İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nde halen solist olarak görevini devam ettirmektedir. Kavak Yelleri dizisinde canlandırdığı Efe'nin babası Salih karakteri ile akıllarda yer eden Tayfun Sav, bu zamana kadar çeşitli dizi ve filmlerde rol almıştır. İşte bunlardan başlıcaları; Elveda Dostum, Ruhsar, Çınaraltı, Büyük Buluşma, Kurtlar Vadisi, Yağmurdan Sonra, Ah Polis Olsam, Arka Sokaklar, Hanımın Çiftliği, Küçük Gelin, Newyork'ta Beş Minare, Usta, Vavien ve Zincirbozan gibi dizi ve sinema filmleridir.
 

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,468
MFC Puanı
34,670
728xauto.jpg


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 86. bölüm son zamanların en beğenilen bölümü oldu. Dizi de geçekleşene önemli olaylar ve sahneler izleyiciden tam not aldı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde özellikle hain Nevzat'ın kafasına sıkılan kurşun ile Davut'un yaşıyor oluşu sevinçle karşılandı. Ayrıca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Hızır ile Meryem'in kızlarının acısını paylaştıkları duygusal sahne de sosyal medyada bolca paylaşıldı.

Son bölümde yaşanan bir diğer önemli gelişme de Ömer'in teslim olması oldu. Ömer, Hızır'a haber vermen teslim olma kararı aldı ve Hızır bunu ancak polisler kapıya geldiğinde öğrendi. Meryem oğlunun kararının arkasında dururken Hızır, oğlunun helalleşme isteğine sırtını döndü.


EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hızır Çakırbeyli, Nevzat'ın ölümü üzerine planlar yaparken, Ömer'in işlerin daha da sarpa sarmasına neden olacak hamlesi hanede bomba etkisi yaratır. Nevzat'ın bu durumu lehine kullanabileceği aşikardır; fakat Hızır'ın, ailesi üzerinden bir pazarlık yapması söz konusu bile değildir. Bir an önce harekete geçme arzusunda olan Hızır, kimin yanında olacağını, kimin karşısında duracağını görmek için masayı toplar. Ünal Kaplan'ın Nevzat ile yaptığı görüşme masada etkisini gösterecektir. Dostlukların sorgulanacağı toplantının sonunda Çakırbeyliler kendilerini Nevzat'ın namlusunun ucunda bulurlar. Tüm bu yaşananlar ya bir sona ya da yeni bir dönemin başlangıcına neden olacaktır.

EDHO SON BÖLÜMÜ İZLEYİCİ TEPKİLERİ

Bu hafta dizide yaşanan sürpriz gelişme sosyal medyaya da yansıdı. İzleyiciler Davut2un geri dönmesine dair şaşkınlıklarını Twitter ve Facebook'tan paylaştılar. Ayrıca Hızır ile karısının duygusal anları da sosyal medyada en çok paylaşılan EDHO sahnelerinden biri oldu.

Oldukça beğenilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm Nevzat'ın ihanetinin karşılığını alması ile de övgü topladı. Nevzat'ın yaptığı hainliğinin karşılığını alması izleyicileri sevindirdi.

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 87. YENİ BÖLÜM FRAGMANI NE ZAMAN ÇIKACAK?

Pek çok dizi son bölüm sonrası hemen yeni bölüm fragmanı yayımlarken Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da böyle olmuyor ve EDHO hayranları merak içinde kalıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 87. Bölüm fragmanı önceki yeni bölüm fragmanları gibi bu hafta Cumartesi akşamı veya Pazar günü çıkacak.



Mynet
 

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,468
MFC Puanı
34,670
gunluk-burc-yorumlari.jpg

Burç, Burç Yorumları, 2018 yılı Burç Yorumları, Kova Burcu, Yengeç Burcu, İkizler Burcu, Aslan Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Akrep Burcu, Koç Burcu, Boğa Burcu, Terazi Burcu, Başak Burcu


KOÇ BURCU

Genel Anlamda: Ani değişimleri, her türlü yenilikçi fikri ve devrimleri temsil eden Uranüs’ün Koç burcundaki ilerlemesi devam ediyor. Bu burcu terk edeceği Haziran ayına kadar tüm özelliklerini göstermeye devam edecek. Zaten pek sıkıntıya gelemeyen Koç burçlular, yine senenin ilk yarısında gelenek ve göreneklere bağlı kalmadan yaşamayı tercih edecekler. Bu yetmiyormuş gibi savaşçı kadın Tanrıça Pallas’da yine aynı burçta gezintisine devam etmekte. Hele bir ara bu iki gücün bir de birleşmesi var ki hiç sormayın. Toplumda haklarını yitirmiş, zarar görmüş insanlara umut saçan görüşleri doruk noktasına çıkacak. Bilinç noktasında yeni buluşlara ve önemli fikirlere açık ve eğilimleri artacak. Elektronik teknolojideki yenilikleri anlama konusunda doğal yakınlıklarında artış olacağı söylenebilir.

Aşk ve Beraberlik
: Mücadelelerle dolu bir aşk hayatı gözüküyor. Her şeye rağmen sevgi ve aşk konularında pek zorlanacaklar. Kendi mizaçlarına yatkın eş ve sevgililer seçmeleri mümkün. Bu kişilerin hiç de kolay ve yumuşak kişiler olmayacağı bir gerçek.

Para Durumu: Enerjilerinin yerinde olduğu bir yıl olduğu için bu burcun mensupları maddi bakımdan iyi olacaklar denebilir. Her ne kadar mücadeleler görünüyorsa da, inatları ve azimleri onlara bu sene maddi açıdan darlık getirmeyecektir. Rakipleriyle takışsalar bile.Para konusuna başarı onlarla.

BOĞA BURCU

Genel Anlamda: Sabrı ve bu sayede kazanmayı çok iyi beceren Boğa burcu mensupları bu sene daha da güçlenecekler. Bir de üstelik yine sabrı ve azmi dile getiren Asteroid Admestos’un da aynı burçta seyretmesi maddi ve somut konularda daha da büyük başarılar getirecek. Üstelik başarı nispetinin artmasına Oğlak burcunda bulunan planetler de katılmaktalar. Peki, tek zorluk ne olabilir acaba bu burçtakiler için? Bu da Akrep burcunda seyretmekte olan bereket Tanrısı ulu Jüpiter’in burçlarına yaptığı sert açılar. Bunlar önemli. Demek ki, konuları ne olursa olsun, aşırı iyimserliğe hiç kapılmamaları gerekiyor. Senenin ikinci yarısında değişimler ve anilikler temsilcisi Uranüs’ün de burçlarına girmesi burcun ilk on gününde doğanlara bazı yeni imkânlar getirecek.

Aşk ve Beraberlik: Burç mensuplarının sabırlı ve kararlı tutumları sayesinde ideallerindeki varlıklı eşlere kavuşmaları mümkün. Çoğu kez olduğu gibi bu yıl da Boğalar istikrarlı ilişkiler sergileyecekler. Sene ortalarından sonra ise ani olaylar ve yepyeni aşklar ortaya çıkabilir.

Para Durumu: Tam istedikleri gibi maddi bir yıl olacak 2018 onlar için. Para kazanmaları ve varlık edinmeleri için pek çok veri var. Ancak gizli kapaklı kalmış bazı ilişkilerden dolayı maddi gelebilecek zararlara da önlem almalarında yarar var. Burcun ilk on gününde doğanlar maddi bakımdan biraz zorlanabilirler.

İKİZLER BURCU

Genel Anlamda: İkizler burcu mensuplarının bu sene işlerinin pek kolay olduğu söylenemez. Burçlarında yıl içinde önemli bir transit planet bulunmuyor. Merkür’ün çift karakterli çocukları biraz öksüz gibi gözüküyor bu sene. Çünkü Yay burcundaki aşk, evlilik vb. gibi konulara bakan Cupido İkizler burcuna sert açılar alıyor. Üstelik bu sert açıları Balık burcundaki Kiron ve Neptün’de olumsuz olarak kösteklemekte. Bu yılın İkizler burçlular için zengin hayallerle, sırça saraylar inşa etmemeleri için bir ihtar olduğu söylenebilir. Ancak astrolojide demokrasi gibi çareler tükenmez. Onlara bir de Koç burcundaki Savaşçı kadın Tanrıça Pallas ile Aslan burcundaki Ceres’in açılarını hesaba katarsak ortaya şöyle bir tablo çıkar: Fazla meraklanmamaları gerek. Savunmasız olmayacaklar ve arkalarında mutlaka güçlü birileri yer alacak.

Aşk ve Beraberlik: Bu senenin aşk ve sevgi ilişkileri bakımından dört dörtlük olacağı söylenemez. Aşk ve beraberliklerinde dayanıklılıklarının oldukça zayıf olduğu görülüyor. Bu bakımdan yeni beraberliklere ve aşklara atılmamalarında yarar var. Sene sonunda durumlar hafifleyebilir.

Para Durumu: Maddi bakımdan zorlu bir yıl. Genellikle burç mensuplarının azimlerinde ve dayanıklılıklarındaki kırılganlık paraya ve bolluğu bir engel olarak görülüyor. İyi kazanmak istiyorlarsa bu sene mutlaka istikrarlı ve inatçı olmaları gerekiyor bu maddi konularda.


YENGEÇ BURCU

Genel Anlamda: Yengeç burcunda transit konumda Hades ve Kronos gibi önemli asteroidler bulunuyor. Bunlardan Hades tüm korkutuculuğu ve ihtişamıyla bu burç mensuplarına dışa karşı sert ama içte kırılgan, savunma amaçlı sert ve soğuk davranabilir. Dışa maske takabilen bir karakter oluşturabilirsiniz diyor. Ayrıca yıl içinde iyi bir metafizik uygulayıcısı olabileceklerini de söylüyor. Sosyal sorumluluklara ilişkin günlük ayrıntılarla ilgileniniz diye ihtarda bulunuyor. Kronos ise dışa karşı sert ama içte kırılgan, savunma amaçlı sert mizacınız sayesinde yetkili ve iyi yönetici olabilirsiniz.” diyor. Alıngan takılmazlarsa korkulacak fazla bir şey yok. Karşıt burcunuz Oğlak'taki yoğunlaşmış planetler tabii ki onları zorluyor. Oğlak'taki Satürn biraz canlarını sıkabilir.

Aşk ve Beraberlik: Aşk yaşamı ve beraberliklerin kesinlikle iyi olacağı bir dönem denebilir 2018’e. Yengeç burçları bu sene içinde aşk ve beraberlik konularında hem çok sezgisel gözüküyorlar, hem de sağlam veriler onların beraberliklerini destekliyor. Geleneksel, alışılmış Yengeç aşkları ortaya çıkabilir.

Para Durumu
: Maddi bakımdan mükemmel durum desek yeridir. Hem istikrarlı, hem de disiplinli davranışlar içinde olacaklarından maddi kazançta zorlanmayacaklar. Yoğunlaşmış sezgilerini materyal konularda iyice yoğunlaştırırlarsa güzel kazançlar elde edecekler. Memnun edici finanssal bir yıl bekliyor onları.

ASLAN BURCU

Genel Anlamda: Kral burcu Aslan, yine bütün haşmetiyle tepelerde parlamakta. Bu sene “içinde dayanma gücü çok yüksek olan kişiler" olarak algılanmaktan aşırı hoşlanacaklar denebilir. Transit K. Ay Düğümü, Ceres ve Vulcanus burçlarında bulunuyor. Bunun için ünlü bir sanatçı olmayı amaç edinmeleri mümkün. Bu sene içinde güzel döşenmiş ev ve tertipledikleri eğlence partileriyle kendinizi gösterebilirler. Burcun mensupları Akrep burcundaki Jüpiter, Vesta, Cupido ve Poseidon’dan alacakları sert açılarla bir hayli zorlanacaklardır. Özellikle bu konum onların hissi ve sezgisel bakımdan oldukça yetersiz bir konumda olduklarını gösteriyor. Yine de onlar, yıl içinde saygın bir kişi olmak ve başkalarını etkileyebilmek amacıyla ellerinden geleni yapacaklardır. Uzun lafın kısası, mücadelelerle dolu bir sene.

Aşk ve Beraberlik: Bu sene Aslan burçluların zorlanacakları söylenebilir aşk ve beraberlik konularında. Bir kere aşk için, biraz da gerekli olan sevgilerden oldukça mahrum oldukları görülüyor. Birçok konuda olacağı gibi, aşk yaşamları da bu sene çok parlak olmayacağa benziyor. İkili diyaloglara önem vermeleri gerekiyor.

Para Durumu: Yapabilecekleri en ideal ticaret türünün bu sene beslenme sektörü olduğunu söylemek mümkün. Maddi rekabetlerden, ticari çatışmalardan uzak durmaları gerekmekte. Yani uzun lafın kısası, bu konularda aslanlaşmanın bu sene hiç zamanı değil.

BAŞAK BURCU

Genel Anlamda: Tanrıların habercisi Merkür’ün İkizler'deki duruşunun tam tersine, ayağı yere basan Başak çocukları onlar. Kutsal asa havada değil, yerde. 2018 boyunca bu burçta önemli bir transit planet bulunmuyor. Ancak tabii ki, diğer burçlardan gelen hem sert, hem de olumlu etkiler alıyorlar. Karşıt burçları Balık’taki Neptün ile aldıkları karşıt açı sene içinde mantıklarıyla sezgileri arasında bazı sorunlara neden olabilir. Daha sonraları yine karşıt burçlarındaki Kiron’da onlara bazı travmalarını hatırlatabilir. Bunlarla yüzyüze getirebilir. Yine Yay burcuda bulanan gönül işleri asteroidi Cupido sert açı yapıyor bu burca. Ancak Oğlak burcu gibi kendilerinden olan bir toprak burcundan aldıkları olumlu açılar ise harika. Demek ki Başaklar, bu sene tam mantıkları ile karar vermelerine önem verirlerse çok iyi yaparlar.

Aşk ve Beraberlik: Eski sevgililere, geçmiş ayrılıklara olan ilgileri bu sene içinde ağırlık kazanacak gibi gözükmekte. Her zamanki kritikçi tutumlarını biraz eleminize etmeleri gerekir. Neyse ki yine de güçlü ve varlıklı kişiler bulabilirler kendilerine. Biraz zor olmakla beraber durumları pek umutsuz değil.

Para Durumu: Parasal açıdan mantıklı ve ticari düşündükleri takdirde kazanç durumlarının fena olmayacağı söylenebilir. Maddi durumlarını eski deneyimleri ve tarvmatik eğilimlerine dayayacaklarına, biraz gizli kalmış, herkesin az bildiği konulara eğilebilirlerse, hatırı sayılır paralar kazanmaları mümkün.






TERAZİ BURCU

Genel Anlamda: “Dengenin dengesizliği” Terazi burçluların bu sene de burçlarında yine güç temsilcisi Zeus geziniyor. Mensuplarına yakışır biçimde pozitif sevimlilik, uyumluluk, beraberlik, adalet ve diplomasi getirecek bu. Tam Terazi burcu mensuplarına göre ilkelerin geçerli olduğu bir sene. Bu bakımdan insanları ateş, silahlar ve dünyadaki genel gerilimle ilgili olayları iyi analiz ederek yoğun bir tepki oluşturma konusunda kışkırtabilirler. Bir yıllık süreç içinde Teraziler’in büyük sosyal amaçlara hizmet etmeyi sağlayan olumlu bir yaratıcılık geliştirmeleri mümkün. Psikolojik olarak becerikli ve sakin durumdalar. Yıl boyunca motivasyonları yüksek ve yaratıcı olacak. Diğerlerini motive etmek (ve görevini yerine getirmek) için coşkuyu araç olarak kullanacakları söylenebilir.

Aşk ve Beraberlik: Teraziler bu senede nezaketleri ve kibarlıkları ile iyi ikili ilişkiler kurabilirler. Dolu dolu hisle beraberlikler onları bekliyor. Ancak senenin ilk yarınsında pek aceleci davranmamaları ve ani gelişecek ikili ilişkilerden kaçınmaları gerek.

Para Durumu: Teraziler politiklikleri ve nezaketleri sayesinde kendilerine rakip çıkacak kişileri ticari hayatlarında bu sene saf dışı bırakabilirler. Ancak mantıksal yaklaşımları da elden bırakmamaları lazım. Çünkü her şeyleri yerinde ama dayanıklılık eksikliği görünüyor bu yılki konumda



AKREP BURCU

Genel Anlamda: Yönetici Mars ve Pluto’nun çocukları olan Akrep burçlular için çok yoğun bir yıl. 2018’in 16 Kasım’ına kadar burcunuzda bulunan bolluk, bereket temsilcisi Jüpiter’in tüm güzelliklerini üzerlerinde toplamış durumda Akrep burçlular. “Apollon” gibi güçlü bir asteroid ile “Vesta” gibi bir Tanrıça da aynı burçta üstelik. Bu yıl Akrepler çoğunlukla başkalarının durumları hakkında bilgi sahibi olmaktan hoşlanacaklar. Ancak bazen üzerlerinde ağır bir yük olduğunu hissedecekler denebilir. Bir tür ruhsal gerçekleri tercih ederek, dünya siyaseti ve bilimsel keşifler gibi büyük sorunlara odaklanarak dünyevi sorunları aşmak istemeleri muhtemel. Pek çok kişinin eylemlerini ya da gelişimlerini etkilemek için çabaları olacak. Burcun mensupları için büyük değişiklikler sözkonusu olabilir.

Aşk ve Beraberlik: Bu kibarlık ve incelik tabii ki bu yıl olumlu aşk ve beraberlikleri de yanında getirecek. Ancak ikili ilişkilerinin maçovari kişilerle olacağı söylenebilir. Akrep burçluların bu sene çıtkırıldım tiplerden uzak, gücüne güvenen aşklar bulmaları uygundur. Üstelik bulacaklar da.

Para Durumu: Para bakımından köşe olmanın tam zamanı. Kıyıda köşede kalmış konulardan bu sene çok iyi bir kazanç elde edebilirler. Ancak kesinlikle ticari rakiplerinden ve rekabet ortamlarından uzak durmalarında yarar var. Bu konularda dikkatli olup karakterlerinin dışında boşboğaz olmazlarsa iyi kazanç var.




YAY BURCU

Genel Anlamda: Yay burcu mensupları 2018 yılı içinde hoşgörülü, iyimser ve neşeli davranışları sayesinde toplum içinde iyi uyum sağlayabilirler. Sosyalleşmeye ve işbirliğine açıklıkları, onlara mutlu günler vaat ediyor. Ancak Balık burcundaki Kiron’dan aldıkları sert açı, bu burç mensuplarını geçmişteki bazı travmaları ile baş başa bırakabilir. Aslında kafalarına taktıkları saplantılaşmış fikirlerle yüzleşmeleri için tam ideal bir yıl. Bundan dolayı da aile geleneklerinin ya da özelliklerinin değişmesini isteyeceklerini söylemek yerinde olur. Diğer burçtaki planetlerden sert açılar almadıkları için 2018 genellikle Yay burçlular için olumlu geçecek. Ancak sabır ve dayanıklılığı temsil eden Admestos onlara bazı konularda zorlayacağa benzer. Uzun zamandır haber alınamayan adli olaylar bu sene başarılı sonuçlar getirebilir.

Aşk ve Beraberlik: İkili ilişki ve aşk hayatlarında güzel günler geçirmeyi hazırlanan Yaylar'ı pek çok veri desteklerken birkaç veri de set çekmeye çalışıyor. Bu sene Yaylar karşılarında oldukça dirençli kişiler görebilirler. Ayrıca iyi bir beraberlikleri olabileceği halde yıl içinde bu konuda sezgilerine güvenmeseler iyi olur.

Para Durumu: Aile çevrelerindeki varlıklı kişilerle ticari ilişkiler kurmalarında yarar var. Senenin ilk yarısında karşılarına ani olarak çıkacak ticari fırsatları değerlendirmeleri yerinde olur. Bu konuda içlerinden geleni dinlemek yerine, parasal konuları rekabetsel olarak uygulamaları onlara yarar getirecektir.


OĞLAK BURCU

Genel Anlamda: 2018 yılının genel yıldız haritası görünümünde Oğlak burçluların üzerinde bir hayli yük olduğu görünüyor. Özellikle kendi yönettiği burca girmiş bulunan Satürn tüm disiplinciliği ve katılığıyla yine başrollerde. Bu burcun ilk on gününde doğanların sene içinde İnsanlarla çalışmaları iyidir. Rekabet yerine ortaklıktan yana olduklarını söylemek gerekir. Bu yıl ciddiyetleri ve ahlaki kurallara bağlılıkları ile tanınmalarının tavan yapacağı bir dönem. Ancak süreç içinde yeni fikirlere fazla açık oldukları söylenemez. Üstelik bu burçta bir de Pluto bulunmakta. Oğlak burcunun ikinci on gününde doğmuş olan oğlaklar ise doğal davranışlarıyla ilgi çekerler. Eşitlik ve dürüstlük, onların yaşamlarının önemli birer ilkesi haline gelir. Disiplinci Satürn ile reformcu Pluto Oğlak burunda bu yıl çok etkin.

Aşk ve Beraberlik: Bu burcun ilk on gününde doğanlar için aşk ve ikili ilişkilerin biraz zorlu olacağı söylenebilir. Üzerinde fazla planet etkisi olan Oğlaklar için aslında aşk değil, çalışma zamanı aslında. Kendinden yaşlı kişilere olan eğilim, gönül işlerinde sabırlılık bu yılki beraberliklerindeki akışın göstergesi denebilir.

Para Durumu: Zor ama yine de kazanılabilen bazı paralar olacak. Ayakları bu sene içinde de fazlasıyla yere değen Oğlaklar'ın kazançlı bir sene geçirmeleri olası. Ancak çalışma ve ticari hayatlarında da zor ve sabır isteyen bir zaman içine girmiş durumdalar. Sonuçta maddiyatta başarılı bir yıl onları beklemekte.


KOVA BURCU

Genel Anlamda: Uranüs’ün doğal çocukları bu yıl içinde cinsiyetlerine bağlı olarak, içlerindeki tanrıça veya tanrıyı keşfetmek için bir arayışta olacaklar. Esasında bunun sadece kendi yararları için olduğunu değil, aynı zamanda toplumun yararını da gözettiğini savunabilirler. Başkalarıyla keşifler paylaşmak, bu burcun mensupları için 2018’de idealdir. Ancak karşıt burçları Aslan’daki Ceres ve Pallas’tan aldıkları sert açılar nedeniyle özellikle kadınlarla olan ilişkilerinde bir hayli zorlanacakları söylenebilir. Karşılarına özdisiplin ve rekabet aracılığıyla özsaygıyı öğretecek türde olan kişilerle işleri var demektir. Uzun sözün kısası bu sene bağımsızlıkları açısından zorlanacaklar. Her şeye rağmen Kova burçlular bu sene de geri planda kalmaktan hoşlanmayan bir tutum içinde olacaklardır.

Aşk ve Beraberlik: İkili ilişkiler ve aşk hayatında tam Kova burçluların mizaçlarına uygun günlerin geldiği bir yıl. Bağımsızlıklarına olağanüstü meraklı Kovalar sene içinde kendileri gibi bağımsızlık düşkün eş ve partnerler bulabilirler. Her ne kadar toplumsal hayatlarında biraz zorlanıyorlarsa da aşkta güzel sürprizler var.

Para Durumu: Burçları para bakımından rahat görünüyorsa da yine de rekabeti seven ticari rakiplerden uzak durmalarında yarar var. Ticari hayatlarında bu sene karşılarına bayağı dişli ve güçlü rakipler çıkabilir. Ticari koşulları zamana göre çok iyi değerlendirmeleri gerekiyor.

BALIK BURCU

Genel Anlamda: Burcun yöneticisi Neptün kendi yönettiği burçta gururla hüküm sürmeye devam ediyor. Üç çatallı mızrağı ile denizler tanrısı Poseidon’un muhteşem bir görünümü var. Bu yıl hayallerin, sezgilerin tavan yapacağı bir yıl Balıklar için. Özellikle burcunun ikinci on gününde doğanlar, yazılanları daha da yoğun yaşayacaklar. Her türlü ilhamlar ve sezgiler artacak, yaşamlarında inişli-çıkışlı değişim grafikleri izlenecektir. Güzel sanatlarla, mistik konularla uğraşan Balıklar için bu senenin dopdolu geçeceği söylenebilir. Alışılmışın dışında ilgi alanlara yönelmeleri de muhtemel. Az ama öz konuşmayı tercih edecekleri bir süreç olacak bu sene onlar için. Kendilerine göre değişik bir adalet anlayışı sergileyebilirler. Bu da zaman zaman katı ve yargılayıcı bir fenomen olarak ortaya çıkacaktır.

Aşk ve Beraberlik: Balık burçluların bu sene kendi geçmişlerinde travma yaratmış eski aşklarla yüzyüze gelmeleri mümkün. Bilinçaltlarında yatan aşklar depreşebilir veya bunlarla hesaplaşabilirler. Aşk ve ikili ilişkilerde sezgilerini kullanmalarının tam zamanı. İçlerindeki ses onları romantik aşklara yönlendirebilir.

Para Durumu: Yine sezgi ve duygularını kullanarak yeni işlere atılmalarında yarar var bu sene. Şanslarının ticaretten yana açık olduğu söylenebilir. Merhametli ve paylaşımcı tutumları onlara yıl içinde para kazandırabilir. Özellikle sıvılarla ilgili ticari işler yapmaları, verecekleri randıman açısından çok faydalı olacaktır.




 

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,468
MFC Puanı
34,670
Ah-Kalbim-72.-B%C3%B6l%C3%BCm-Resmi4.jpg



Zıt karakterleri ile dikkat çeken iki kız kardeşten en büyüğü Pragya’dır… Pragya kardeşinin aksine çok sorumluluk sahibidir. Annesinin onları ne kadar zor şartlar altında büyüttüğünün farkındadır. Annesi ve kardeşine baktığı için evlilik fikrine karşıdır. Bülbül’ün ise aklı bir karış havada, tek isteği güzel kıyafetler giyip gezmektir. Bülbül aynı zamanda Rockstar olan Abhi’nin hayranıdır. Onun konserine gider ve tanışma fırsatı yakalar. Pragya ise Abhi’nin kendini beğenmiş tavrından hiç hoşlanmaz ve kardeşine zarar vermesinden korkar. Ancak bu ikilinin yaşadıkları küçük tartışmalar, Abhi ve Pragya arasında yaşanacak büyük aşkın işareti olduğunun kimse farkında değildir.

Kendisini kızlarına adayan Sarla’nın ise en büyük arzusu iki kızının mutlu bir evlilik yapmasıdır. Ancak Pragya bu konuda pek şanslı değildir. Bülbül güzelliği ile tüm herkesi etkilerken, Pragya onun gölgesinde kalır.
 

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,468
MFC Puanı
34,670
Kanal D ekranlarının yeni günlük dizisi Hıçkırık konusu ve oyuncu kadrosu ile merak konusu haline geldi. Hıçkırık dizisi oyuncuları kimlerdir? İşte, Hıçkırık dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu…

HIÇKIRIK DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Tanıtımları ile dikkatleri üzerine toplayan Kanal D’nin yeni günlük ve iddialı dizisi Hıçkırık, konusu ve oyuncu kadrosu ile de dikkatleri üzerine toplamaya devam ediyor. Kerime Nadir’in 1938 Hıçkırık adlı eserinden uyarlanan dizinin başrollerini Sezgi Sena Akay, Barış Arda Hacıoğlu, Selçuk Özer ve Nurseli İdiz üstlenmektedir. Dizinin yönetmenliğini Fırat Gürsoy, senaryosunu ise Redife Zerener, Gökhan Korkusuz kaleme alıyor.

KANAL D HIÇKIRIK DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Kenan ve Nalan’ın acılı ve imkansız aşkının anlatıldığı dizinin genel hikayesi şöyle; Kenan, çocuk yaşta ailesini kaybetmiş ve yetimhanede geçirdiği acı dolu yıllardan sonra İstanbul’un en zengin işadamlarından Azmi Karaoğlu onu bulmuştur. Azmi Bey, Kenan’a sahip çıkmış ve onu yetimhaneden kurtararak kendi konağına almıştır. Kenan’ın hayatını asıl değiştiren ise, Azmi Bey’in evinde henüz çocuk yaştayken tanıştığı Azmi Bey’in kızı Nalan olmuştur. Kenan ve Nalan birlikte büyümüş; birbirlerinin en yakın dostu, sırdaşı haline gelmişlerdir. Bu yakınlık, aradan geçen 15 yılda büyük bir aşka dönüşür. Günümüzde iki genç de 20’li yaşların ortalarına gelmiştir. Birbirlerine delicesine aşıklardır ancak bu aşkı itiraf edecek cesareti bulamamaktadırlar. Kenan ve Nalan’ın hayatını altüst eden kişi ise, son derece tehlikeli ve ürkütücü bir adam olan İlhami olur.

HIÇKIRIK DİZİSİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

dgakH_1512392240_3377.png


Sezgi Sena Akay

Sezgi Sena Akay, 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Lise eğitimini Erenköy Kız Lisesinde tamamlamıştır. Lisans eğitimini ise Yeditepe Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde tamamlayan Sezgi Sena Akay, sporla da oldukça yakından ilgilenmiş ve profesyonel olarak Voleybol oynamıştır.

2012 yılında katılmış olduğu Best Model yarışmasında birinci seçildikten sonra yıldızı parlayan Sezgi Sena Akay, güzelliği ve düzgün fiziği ile dikkat çekmeyi başarmış ve ekranlarda oyuncu olarak boy göstermeye başlamıştır.

İlk oyunculuk deneyimine 2014 yılında Zeytin Tepesi adlı dizide başlamıştır. Ardından Muhteşem Yüzyıl Kösem, Acı Aşk gibi dizilerde rol alarak oyunculuk kariyerinde ilerlemeye başlamıştır.

Sezgi Sena Akay, şimdi ise izleyici karşısına Hıçkırık dizisinin Nalan’ı olarak çıkmaya hazırlanıyor.


JeRlV_1512392257_691.png


Barış Arda Hacıoğlu

Barış Arda Hacıoğlu, 1991 yılında dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Finans bölümü mezunu olan Barış Arda Hacıoğlu, sporla da yakından ilgilidir ve düzgün fiziğini fitness ile geliştirmiştir.

2013 yılında Best Model yarışmasında en iyi 2. model seçilen Barış Arda Hacıoğlu,bu yarışmadan sonra modelliğin yanı sıra oyuncu olarak ekranlarda yer almıştır. Reklam filmleri ve klipler de rol almıştır.

Barış Arda Hacıoğlu, ilk olarak Zeytin Tepesi dizisindeki rolüyle oyunculuğa adım atmıştır. Sonrasında ise TRT ekranında yayınlanmış olan Ali Ayşe'yi Seviyor dizisinde ve Fox TV’de yayınlamış olan Şehrin Melekleri adlı dizide rol almıştır.

Dizilerin yanı sıra bir de Sinema filmi tecrübesi bulunan Barış Arda Hacıoğlu, Şahan Gökbakar'ın "Recep İvedik 4" adlı filminde rol almıştır.

Yakışıklı oyuncu şimdi ise izleyici karşısına Hıçkırık dizisinin Kenan’ı olarak çıkmaya hazırlanıyor.


IWPHr_1512392272_2866.png


Selçuk Özer

Selçuk Özer, 1954 yılında Erzincan‘da doğmuştur.

1968 yılında Avni Dilligil Tiyatrosu’nda oyunculuğa başladı. Oğuz Aral Tiyatrosu, İstanbul Tiyatrosu, Gülriz Sururi – Engin Cezzar Tiyatrosu, Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu ve Dostlar Tiyatrosunda tiyatro oyunculuğu yapmıştır.

1973 yılında Halit Refiğ‘in “Vurun Kahpeye” filminde sinema oyunculuğu yapmış ardından 1983 yılında senaryosunu Attila İlhan‘ın yazdığı ve TRT 1‘de yayımlanan, “Kartallar Yüksek Uçar” dizisinde rol almıştır.

2007 – 2009 yılları arasında senaryosunu Raci Şaşmaz‘ın yazdığı, başrolünde Necati Şaşmaz‘ın oynadığı “Kurtlar Vadisi Pusu” dizisinde Turan Kaçgar karakterini canlandırdı.

Birçok dizi ve sinema filminde rol almış olan usta oyuncu Selçuk Özer, şimdi de izleyici karşısına Hıçkırık adlı dizi ile çıkmaya hazırlanıyor.


ltALV_1512392285_5462.png


Nurseli İdiz

Nurseli İdiz, 6 Ekim 1960 tarihinde İstanbul’da Pendik’de doğmuştur. İskeçe göçmeni ressam Faruk Nafiz Çamlıbel ve annesi Deniz Çamlıbel’in kızıdır. Lisede Fen bölümünde okudu. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü ve Arkeoloji ve Sanat Tarihi bölümünden mezun olmuştur.

1981’de Ankara Sanat Tiyatrosu’nda çalışmaya başlayarak “Küçük Adam Ne Oldu Sana?” oyunu ile sanat hayatına başladı. Ankara ve İstanbul Devlet Tiyatroları’nda ve İstanbul Şehir Tiyatroları’nda görev yaptı.

1981’de, TRT’de “Şarkılar Neyi Söyler” adlı programı ve “Prizma” adlı programı sundu, “Geçmiş Bahar Mimozaları” dizisiyle adını ekranda duyurdu. “Kız Kulesi Aşıkları”, “Böcek” adlı filmleriyle adından sinemada da söz ettirdi. 1991 yılında televizyonda “Saklambaç” adlı bir program sundu. Birçok sinema ve dizi filmlerde rol almıştır.

Usta oyuncu, müzisyen, Cem İdiz ile 1983 yılında evlendi ve 15 yıllık eşinden 1999 yılında boşandıktan sonra da İdiz soyadını kullanmaya devam etti. 1985 doğumlu Canan Elif İdiz adında bir kızları var.

Birçok dizi ve sinema filminde rol almış olan usta oyuncu Nurseli İdiz, şimdi de izleyici karşısına Hıçkırık adlı dizi ile çıkmaya hazırlanıyor.



Alıntıdır.
 

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,468
MFC Puanı
34,670
Aralık 2017 Ayı Üye Enleri


Merhaba Megaforum'un Sevgili Üyeleri;

Geleneksel "Ayın Üye Enleri" konusuna hoş geldiniz.
Umarım hepsini seçersiniz boş bırakmazsınız ve hep birlikte eğleniriz.
İyi eğlenceler ve forumlar.:s73:


Ayın En İyi Nicki :
Ayın En İyi imzası :
Ayın En İyi Avatarı :
Ayın En İyi Profili :
Ayın En İyi Çıkış Yapanı :
Ayın En Aktif Üyesi :
Ayın En İyi Yazarı :
Ayın En Iyi İkilisi :
Ayın En Yardımseveri :
Ayın En Kırılganı :
Ayın En Delidolusu :
Ayın En Güzeli :
Ayın En Yakışıklısı :
Ayın En Kibarı :
Ayın En Kabası :
Ayın En Siniri :
Ayın En Sempatik Üyesi :
Ayın En Popüleri :
Ayın En Komik Üyesi :
Ayın En Kötü Espri Yapan Üyesi :
Ayın En Neşelisi :
Ayın En Somurtkanı :
Ayın En Duygusalı :
Ayın En Melek Üyesi :
Ayın En Cadı Üyesi :
Ayın En Yeni Tanıdığınız Üyesi :
Ayın En Çok Özlediğiniz Üyesi :
Ayın En Fanatiği :
Ayın En Aç Üyesi:
Ayın En Uyurgezer Üyesi :
Ayın En Çalışıyormuş Gibi Yapan Üyesi :
Ayın En Okuyormuş Gibi Yapan Üyesi :
Ayın En Kürekle Dövülesi Üyesi :
Ayın En Hayalperest Üyesi :
Ayın En Güzel İfadesi :
Ayın En İki Yumurta Kıramayan Üyesi :
En Sevilen Üye (Forum Genelinde) :
Yorumlarını En Beğendiğiniz Üye :
En Çalışkan Yönetici :



 

Pisadam

CEO
Üyelik Tarihi
2 Nis 2008
Konular
1,150
Mesajlar
12,622
MFC Puanı
20,450
En tembeli kendimi ilan ediyorum :D
 

Sezen

Emektar Üye
Üyelik Tarihi
22 Eki 2015
Konular
692
Mesajlar
7,117
MFC Puanı
90,060
Pisadam en tembelinin ucuna en kürekle dövülesi ımm uyurgezeri sonra çalışıyormuş gibi yapanı ekleyebiliriz:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst