Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Mustafa Kapı tarihe geçti!

Miyamoto

Ne Araftayım.. Ne Diyarda.., Siyah Bir Gecede..,
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    41
Galatasaray'ın 2002 doğumlu genç futbolcusu Mustafa Kapı, karşılaşmanın 90+5'inci dakikasında Sofiane Feghouli'nin yerine oyuna dahil olarak sarı-kırmızılı kulübün tarihinde bir resmi müsabakada süre alan en genç isim oldu. Peki, Mustafa Kapı kimdir? Mustafa Kapı kaç yaşında? İşte Mustafa Kapı hakkında merak edilenler...

0

Alkışlar ve tezahüratlarla oyuna giren Mustafa Kapı, müsabakanın bitiminin ardından da sarı-kırmızılı taraftarların ilgi odağı oldu. Genç futbolcu bitiş düdüğünün çalmasının ardından sahanın ortasına gelerek sarı kırmızılı taraftarlara üçlü çektirdi.

0

Galatasaray A Takımı formasını ilk olarak Jan Olde Riekerink döneminde Levski Sofya ile oynanan hazırlık karşılaşmasında giyen ve o dönemde henüz 14 yaşında olan Mustafa Kapı, ilk resmi müsabaka deneyimini ise 16 yaşında tatmış oldu.

0

"OYUNA GİRDİĞİM AN İNANILMAZDI"
Demir Grup Sivasspor karşılaşmasının ardından kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Mustafa Kapı, teknik direktör Fatih Terim'e teşekkür ederek, "Beşiktaş maçı ile başlayıp ardından iki kupa mücadelesi ve bugünkü maçta bana kadroda yer verdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Allah başımızdan eksik etmesin. Maç boyunca ağabeylerim çok iyi mücadele ederek haklarıyla kazandı. İnşallah sezon boyunca böyle devam edip şampiyon olmak istiyoruz" dedi.

0

Daha önce kupa maçında oyuna gireceğini ancak talihsizlikler olduğunu söyleyen Mustafa Kapı, "Bugün de hocam sağ olsun forma giyme şansını bana tanıdı. Oyuna girdiğim an inanılmazdı, çok mutlu oldum. Benim için tarif edilemez bir duyguydu. İnşallah çok çalışarak daha iyi yerlere geleceğim. Taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Çok çalışarak güvenlerine boşa çıkarmayacağım" ifadelerini kullandı.

0

MUSTAFA KAPI KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?
Mustafa Kapı, 8 Ağustos 2002 tarihinde dünyaya geldi. 16 yaşındaki futbolcu, bu sezon U19 Ligi'nde 8 maça çıktı ve 4 gol attı. U21 Ligi'nde de tek maça çıkan genç yıldız, Kayserispor filelerini de havalandırmayı başarmıştı.

0

UEFA Gençlik Ligi'nde mücadele eden Galatasaray'ın 19 yaş altı takımında da forma giyen Mustafa Kapı, sarı-kırmızılıların Schalke karşısında aldığı 2-1'lik galibiyette de başrollerden birini oynamıştı. Mücadelenin 76. dakikada skoru 2-1'e getiren golü kaydetmişti.

0

U17 Milli Takımı'nda 17 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde oynadığı 3 maçta forma giyen Kapı, 2 asistle yıldızlaşmıştı. U14, U15, U16 Milli Takımları olmak üzere milli formayı sırtına geçiren Mustafa Kapı, Milli Takım'ın Mart 2018'de çıkardığı yeni formalarda da forma yüzü olmuştu.

0

16 yaşındaki futbolcu orta sahasının ortasında 10 numaralı formayı giyiyor.

0

Üst Alt