Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Mürdüm Rengi göz makyajı nasıl yapılır?

Cohen

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    66
Siyah dumanlı göz makyajının yerini mürdüm rengi göz makyajı mı alıyor dersiniz? Hem de en pratik şekliyle!

Çarpıcı bir güzellik yakalamak sandığınızdan kolay! Göz makyajında yapacağınız bir renk değişikliği tüm makyaj stilinizi değiştirebilir. Makyaja biraz iddia katmak fena olmaz, ne dersiniz?

Bakın adım adım ve en pratik şekilde mürdüm göz makyajı nasıl yapılır:

olga-maliouk.jpg

1.Mat ve parlak farların karışımı yumuşak ve etkileyici bir görünüm yaratır. Mat açık bordo farı göz kapağınıza badem şekli oluşturacak şekilde sürün.

Ardından göz kapağınızın ortasına aynı renk ailesinden daha koyu parlak bir far ile ışıltı verin.

Son olarak mürdüm rengi eyeliner sürün.

2. Alt kirpiklerinizin tam altına aynı mat ve parlak farları sürerek gölge yaratın.

3. Mürdüm gibi kırmızı tabanlı farlar, gözünüzün pembe dolayısıyla sizin de yorgun/uykusuz görünmenize neden olur. Bunu önlemek için son olarak alt ve üst kirpik diplerinize siyah kalem çekin. siyah maskara sürerek makyajı bitirin.

Üst Alt