Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Murat Boz'a robdöşambrlı konser önerisi

Behice

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
"Yedigün Yaz Konserleri" basın toplantısı, 82 yaşında reklam yıldızı olan Kantarcıoğlu ile Murat Boz'un eğlenceli atışmalarıyla renklendi.

ROBDÖŞAMBRLI KONSER ÖNERİSİ
Basın toplantısında Murat Boz'a reklam filminde giydiği robdöşambrı hatırlatan babaanne Neriman Kantarcıoğlu'nun "Konserine robdöşambrla çıkmanı isterim sana çok yakışmıştı yakışıklı oğlum benim" sözleri damgasını vurdu. Oldukça neşeli bir reklam çekimi gerçekleştirdiği 82 yaşındaki Neriman Kantarcıoğlu'nun sanki kendisinin gerçek babaanne ve anneannesi gibi olduğunu söyleyen Murat Boz, çekimlerden kalan bir hatıra fotoğrafını da Neriman Kantarcıoğlu için imzalamayı ihmal etmedi.

O SES TÜRKİYE ACUN'UN İŞİ
Reklam ve konser programının tanıtımının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Murat Boz, O Ses Türkiye yarışmasında bu yıl da yeniden jüri koltuğunda olup olmayacağı hakkındaki soruları yanıtladı. 'Bunları Acun bilir, sonuçta programın yapımcısı Acun, her şeye o karar verecek' dedi. O Ses Türkiye yarışmasındaki jüri üyesi arkadaşı Hadise'nin bu yıl kadroda olmadığı hakkındaki sorulara da cevap veren Murat Boz, 'Onunla ilgili ben bir şey bilmiyorum, zaten yarışma yurtdışı formatlı bir yarışma ve yurtdışında her yıl jüriler de değişiyor, biz iki senedir aynı jüri ile yarışmayı götürdük, ne olur bilinmez, herkes değişebilir, bu Hadise de olabilir ben de olabilirim, şuan o gelişmeler netlik kazanmadı' dedi.

Zeyna

"Dum spiro spero"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    12,698
O'na herşey yakışır

Üst Alt