Elder bahsettiğimiz şey aslında senin bir devinim ya da değişim içine girmen değil dıştan müdahale yada müdahane ile olan bir şey...
Dış çemberden merkeze doğru bir gelinim...
Buka bu konuda araştırma yapmanı istesem ve bizi azda olsa bilgilendirmeni istesem kırarmısın beni?
Bezelye hocam bahsettiğiniz satış tekniğinde bu yöntemin kullanılıp kullanılmadığı bir tartışma konusu ama aslında kapitalist sistemin bu dayatmayı ne üzerinden yaptığı bence çok önemli. Mesela Iphone yi cazip hale getiren hangi reklamlar ve onu aldıran şartlar ne. Bunu incelemek gerek...
Aslında ben burada sinir dalgalanmalarından çok bir zihin köntrolünün varlığına değinmek istşyorum.
Bana nekadar katılırsınız bilmiyorum lakin, Alfa, beta, teta, delta dalgalanmaları içten içe ve içten dışa, dıştanda içe bir dalgalanma ve iletim sistemi ile çalışır.
Mesela bir bilgisayara bağlanan beyne onun istek arzu, endişe, korku gibi duygularını bastırmak amacıyla grçmiş yıllarda labaratuvar ortamında dışardan içe dalgalar gönderilerek bunların baskılanması başarılmıştı. Bu elektro manyetik dalgalanmalara beyin hiç.bir.şekide direnemiyor ve savunmasız kalabiliyor. Yani.aslında bu elektromanyetik dalgalanmalar sayesinde kişinin düşünce ve davranışları kontrol edilebiliyor... Amerikalı bilim adamı Joseph Sarp bir askeri.hastanede kimse duymadan birnşn beynine mesaj göndermeyi başarmıştı.sanırım 1974 lerdi. Daha sonraları bu yöntem geliştirilerek müziğin gerisine psikoagustik denilen özel metodlarla telkşn mesajları ve sonrasını görsel yayınlarda yönlendirme mesajları takip etmişti.
Değerli forum üyeleri demem odur ki, tüm kimliklerimiz çiplendi, Rfıd çipi taşıyan bu manyetik alan nano moleküler ve nantüp yerleştirilmeye açık. Rafıd Yani radyo frekans kimliği taşıyan bu çipler ile takipimiz uydudan sağlandığı gibi, bu tüpler harekete geçirilerek istediğimşz şekilde yönlendirilmemiz sağlanabilir.
Çok uçuk düşünüyor olabilirim sonuçta Qasem ne yapsa yeridir denir, lakin olaya birde şu pencereden bakın. Cep telefonlarınız uydudan her tür müdahaleye açık,peki telefonlarınızın salgıladığı radyasyon düzeyi arttırılırsa bu ölümcül bir hali beraberinde getirmez mi.
Bence özellikle elektromanyetik yöntemler kullanılarak sinir bilim alanı olan beyin dalgaları aracılığı ile sadece ne alacağımız yada neleri alacağımızın belirlenmenin ötesinde bir tehlike ile karşı karşıyayız...
Biraz sert giriş oldu fatkındayım...
Lakin bilim teotik yada pratik ayırt edilmeksizin konuşulmalıdır...
Bilgi - İnanç - Eylem