• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

MSÜ, MSÜ sınavı ertelenecek mi? ÖSYM'den MSÜ iptali açıklaması geldi mi?

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,468
MFC Puanı
34,670
MSÜ, MSÜ sınavı ertelenecek mi? ÖSYM'den MSÜ iptali açıklaması geldi mi?



MSÜ sınavı ertelenecek mi? ÖSYM'den MSÜ iptali açıklaması geldi mi?



Ülkemizde alınan corona virüsü önemleri kapsamında, eğitim ve öğretime verilen aranın ardından gözler 29 Mart'ta düzenlenecek olan 2020 MSÜ sınavına çevrildi. Genişletilen önemler çerçevesinde özellikle birçok sınava verilen aranın ardından, yakın zamanda yapılacak olan MSÜ sınavının ertelenip ertelenmediği adaylar tarafından sorgulanmaya başlandı.

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı'nın ertelenip ertelenmediği corona virüsüne yönelik alınan önemlerin ardından merak konusu oldu. Özellikle ülkemizde AÖL sınavlarının ilerleyen bir döneme alınmasıyla beraber, ÖSYM'den konuyla ilgili açıklamanın gelip gelmediği takip edilmeye başlandı. Peki, 2020 MSÜ sınavı ertelendi mi? İşte, konuyla ilgili detaylar.

MSÜ SINAVI ERTELENDİ Mİ?

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı'nın ertelendiğine dair henüz bir gelişme yok. Konu hakkında yakın zamanda ÖSYM'den bir duyuru yapılması bekleniyor. Gelişmeleri haberlerimizden takip edebilirsiniz.

MSÜ SINAV YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANIR?

2020 MSÜ sınav giriş belgelerinin sınava 1 hafta kala açıklanması bekleniyor. Bu bilgilere göre; 29 Mart 2020'de düzenlenecek olan MSÜ sınavının yerlerinin 19-20 Mart 2020 tarihlerinde ilan edilmesi öngörülüyor.

ALINTIDIR.​
 
Üst