Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Moussa Sow`dan Duygusal Veda

Enes

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    815
zVyQQY.jpg

Fenerbahçe'de Al Ahli takımına 17 milyon Euro bedelle giden Moussa Sow, Antalyaspor maçı öncesinde sarı-lacivertli taraftarlara veda etti. Mücadele öncesinde taraftarlara forma dağıtarak veda eden Sow'a sarı-lacivertli takıma gönül verenler de yaptıkları yoğun tezahüratlarla karşılık verdi.

Moussa Sow daha sonra Başkan Aziz Yıldırım ile saha içinde bir araya geldi. Tribünlerde Sow'un golünü attıktan sonra secde yaptığı ve üzerinde "Allah her daim yanında olsun" pankartı yer aldı.

Moussa Sow'a plaket

Sarı-lacivertli taraftarları selamlayan Moussa Sow, sahanın ortasına gelerek kısa bir açıklama yaptı. Sow, "Bu akşam benim için gerçekten zor bir akşam. Söz verdim ağlamayacağım. Bana her zaman destek veren herkese teşekkür ediyorum. Geçen yıl Kayseri Erciyesspor maçında golleri kaçırmıştım ama bana destek vermiştiniz. O günleri asla unutmayacağım" ifadelerini kullandı. Senegalli futbolcu sözlerini Türkçe olarak şu şekilde noktaladı: "En büyük Fenerbahçe"

Aziz Yıldırım'ı alnından öptü

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ise, Moussa Sow'a yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür edip plaket takdim etti. Aziz Yıldırım'ın konuşmasında duygusal anlar yaşayan Sow, Başkan Aziz Yıldırım'ı alnından öptü.

Üst Alt