José Mourinho, aralarında Beşiktaş'ın da olduğu bazı takımların transfer gündeminde olan Loïc Rémy'nin takımdan ayrılmayacağını açıkladı.
José Mourinho, Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan Loïc Rémy'i göndermeyeceklerini söyledi.
Basına açıklamalarda bulunan Portekizli teknik adam, Falcao'nun gelişiyle takımda geleceği tartışılan ve West Ham ile Crystal Palace'ın girişimlerde bulunduğu Remy için "Kesinlikle hayır! Ben de Eyfel Kulesi'ni seviyorum ama bahçeme koyamıyorum. Rémy kesinlikle bir yere gitmiyor. Geçen sezon o bizim 3. forvetimizdi ama Stoke ve Hull maçlarında olduğu gibi çok kritik gollere imza attı ve Chelsea'ye çok önemli puanlar kazandırdı" diye konuştu.
Loïc Rémy geçen sezon Chelsea'yle 21 lig maçına çıktı ve 7 gol kaydetti.
Rémy: Ayrılmak için nedenim yok
Bugün takımdaki durumunun netleşmesiyle kısa bir açıklama yapan Rémy de "Ben Chelsea'den ayrılmayı hiç düşünmedim. Burada kendimi çok iyi hissediyorum. Daha fazla oynamak istiyorum ve oynayabilirim. Burada kendimi taraftara ve antrenörüme kendimi ispat etmek şu anki en büyük amacım. Ben buradan ayrılmayı bir an bile düşünmedim" diyerek Chelsea'de kalmaktan memnun olduğunu belirtti.