Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Modayı Yakından Takip Etmek İçin; Modaloni

mades

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    1
bQl4m0.png

Her ne kadar moda bloğu gibi görünsek de ve moda alanında sizlere makaleler yazsam, bilgiler versem de yine bizim gibi bu alanda sizlere bilgiler veren site ve bloglara büyük bir saygı ve sempati duyuyorum.

İnternette vakit geçiren biri olarak sizlere daha öncede nette karşılaştığım kaliteli içeriğe sahip olan siteleri tanıtmıştım.

Bu yazıda da sizlere gerçekten kaliteli bir site olan Modaloni.com sitesinden bahsetmek istiyorum.

Modaloni, kaliteli içeriğe sahip bir moda bloğu olsa da yine sizlere sağlık, güzellik, dekorasyon alanlarında bilgiler vermeyi amaçlamış bir site olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle kadın ziyaretçi kitlesini hedeflemiş gibi gözüken Modaloni, uzun soluklu bir blog-site yolunda emin adımlarla yoluna devam edeceğine eminim.

Başlıca kategorileri; moda , güzellik, dekorasyon, saç modelleri, sağlık ve yemek tarifleri olan Modaloni, özellikle günümüz modasının takipçisi gibi gözüküyor. Sizlerde modayı yakından takip etmek, modanın gerisinde kalmamak, en son çıkan kıyafet tasarımları ve diğer aksesuarlar hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız, kesinlikle takip etmeniz gereken bir site.

Modaloni, Göze hoş gelen site tasarımı, özgün ve güncel yazıları ile kendi kategorisinde ki sitelerden bir adım önde oluyor.

Modaloni'yi bu çabasından dolayı kutluyor ve başarılar diliyoruz.

Üst Alt